Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ξεσηκωμός οπαδών στα Χανιά – “Απαιτούμε να είμαστε στη Superleague” (pics)

Ξεσηκωμός οπαδών στα Χανιά – “Απαιτούμε να είμαστε στη Superleague” (pics)
ΦΩΤΟ intime

Οπαδοί της ομάδας των Χανίων συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πόλης και έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ, ανάβοντας καπνογόνα και φωνάζοντας συνθήματα, ώστε να δηλώσουν τη στήριξή τους στο αίτημα της ομάδας για άνοδο στη Superleague της επόμενης σεζόν.

Με κεντρικό σύνθημα, “Ο Νομός απαιτεί τα Χανιά στη Superleague”, οι οπαδοί της ομάδας των Χανίων έδωσαν το δικό τους μήνυμα ενόψει της αυριανής (27/7) απόφασης για την αναδιάρθρωση της Superleague. Οι οπαδοί φώναξαν συνθήματα και άναψαν καπνογόνα, όντας ιδιαίτερα εκδηλωτικοί και ξεκάθαροι πως στηρίζουν το αίτημα της ομάδας για άνοδο στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Η ΠΑΕ με επίσημη ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τους οπαδούς, τονίζοντας ότι το αίτημα είναι δίκαιο και θα γίνει ότι είναι δυνατό προκειμένου η ομάδα να αγωνιστεί του χρόνου στη Superleague.

Η ανακοίνωση των Χανίων

“Ο κόσμος έστειλε το… μήνυμα!

Τη συμπαράσταση του στην ομάδα μας για το δίκαιο αίτημα της ανόδου στη Super League 1, από τη στιγμή που δεν της επιτράπηκε να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον στόχο αυτό εντός γηπέδου, εξέφρασε ο κόσμος των Χανίων.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (26/07) στα γραφεία της ΠΑΕ, στο κέντρο της πόλης των Χανίων, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το σύνθημα που δόνησε την ατμόσφαιρα ήταν το “ο Νομός απαιτεί τα Χανιά στη Super League!”, την ώρα που ο σύνδεσμος “Χανιά – Θύρα 4” έκανε τη νύχτα – μέρα από τα καπνογόνα!

Εκτός από τον σύνδεσμο οργανωμένων φιλάθλων και τον υπόλοιπο κόσμο που παρευρέθηκε στο στενό της οδού Οδυσσέα Καλλιγιάνη, το “παρών” έδωσαν και οι εκπρόσωποι των ιδρυμάτων – συλλόγων που συνεργάζονται με την ομάδα μας στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος “Δώσε πάσα στη Ζωή”.

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας μας Αντώνης Ροκάκης ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο για τη συμπαράστασή του και διαβεβαίωσε ότι από την πλευρά της διοίκησης έγινε ό,τι ήταν δυνατό για να μην αδικηθεί η ομάδα μας στην επικείμενη αναδιάρθρωση της μεγάλης κατηγορίας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις