Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ξέσπασε η Ντιλέτα Λεότα: «Σταματήστε πια, δεν μπορώ να έχω φίλους κι όχι εραστές;»

Ξέσπασε η Ντιλέτα Λεότα: «Σταματήστε πια, δεν μπορώ να έχω φίλους κι όχι εραστές;»
ΦΩΤΟ instagram

Η διάσημη Ιταλίδα ρεπόρτερ, Ντιλέτα Λεότα, απασχόλησε για μία ακόμη φορά τα ΜΜΕ της πατρίδας της, για τη σχέση της με τον αντιπρόεδρο της Ρόμα, Ράιαν Φρίντκιν.

Δημοσιεύματα έκαναν λόγο για το νέο… καυτό ζευγάρι του ιταλικού ποδοσφαίρου, αναλύοντας και πως μπορεί να επηρεάσει το γεγονός, την ιταλική ομάδα, που ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στα ημιτελικά του Europa League.

Η ίδια η Λεότα όμως, αρνήθηκε τα πάντα σε ανάρτησή της στο instagram, όπου και ξέσπασε κατά των όσων γράφονται για την ίδια από τα ΜΜΕ της πατρίδας της.

Η ανάρτηση της Ντιλέτα

«Πάντα έμενα σιωπηλή, μέχρι τώρα. Ίσως να έκανα λάθος. Είχα την ψευδαίσθηση πως αργά ή γρήγορα οι καλές ειδήσεις κυριαρχούν πάνω από τα σκουπίδια της δημοσιογραφίας. Υπέφερα κάθε μέρα από δηλητηριώδη κουτσομπολιά. Φωτογράφοι κάτω από το σπίτι μου και πίσω από κάθε μου κίνηση, drone έξω από τα παράθυρά μου…

Οπαδοί την “έπεσαν” σε ρεπόρτερ! Φώναζαν “βγάλε τα β@@@@ σου έξω” – video

Όμως φτάνει πια, κουράστηκα! Μπορεί ο καθένας να πιστεύει πως αλλάζω τους άνδρες σαν τα πουκάμισα ή πως είμαι μια γυναίκα που δεν μπορεί να αγαπήσει. Αυτό όμως είναι απαράδεκτο. Δεν θέλω να ακούω ότι αυτό είναι το τίμημα της επιτυχίας. Ή για το μακιγιάζ μου, τα ρούχα που φοράω ή τις φωτογραφίες που ανεβάζω. Δεν προσβάλω και δεν κρίνω κανέναν. Όλα αυτά είναι δικαίωμά μου, σωστά;

Εξηγήστε μου γιατί μια γυναίκα δεν μπορεί να έχει φίλους, παρά μόνο εραστές. Γιατί όταν κάνω ένα διαφημιστικό με έναν ποδοσφαιριστή, λέγεται μετά για μήνες πως είμαστε ζευγάρι. Μέχρι τώρα υπέμεινα τα πάντα, κάποιες φορές γελούσα κιόλας με αυτά. Όμως έχω κουραστεί πια και δεν θέλω να πληγώνονται άνθρωποι που είναι κοντά μου από ψεύτικες ιστορίες. Το κάνω και για τη γιαγιά μου, που στα 80 της δυστυχώς πιστεύει σε όσα γράφονται στις εφημερίδες. Σταματήστε πια!».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις