Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

“Ξέσπασε” η Σίτι, γκέλαρε η Τσέλσι, αποβλήθηκε ο Μιραλάς

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν καταιγιστική κόντρα στην Άστον Βίλα, η Στόουκ πήρε βαθμό στην έδρα της Τσέλσι, ενώ η αποβολή του Μιραλάς στοίχισε στην Έβερτον, στην αναμέτρηση κόντρα στη Γουέστ Χαμ.

 Η Μάντσεστερ Σίτι συνέτριψε με 4-0 την ουραγό Άστον Βίλα και επέστρεψε στις νίκες για την Πρέμιερ Λιγκ μετά από τρεις σερί ήττες. Έτσι, οι πολίτες έκλεισαν την “ψαλίδα” από Τότεναμ και Άρσεναλ.

Απ΄την άλλη, δύσκολα δείχνει ότι θα κυνηγήσει μια θέση στην Ευρώπη η Τσέλσι. Οι “μπλε” διεύρυναν το αήττητό τους στα 13 παιχνίδια, ωστόσο το έκαναν με την έβδομη ισοπαλία σ’ αυτά απέναντι στη Στόουκ (1-1), δεχόμενοι την ισοφάριση στο 85′.

Απίστευτο ματς είχαμε στο “Γκούντισον Παρκ”, με τη Γουέστ Χαμ να κερδίζει 3-2 την Έβερτον και να μένει σε τροχιά εξόδου στο Champions League. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ νωρίς με τον Λουκάκου, όμως έχασαν μόλις στο 34′ τον Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος αποβλήθηκε με δύο κίτρινες. Η συνέχεια όμως ανήκε στους φιλοξενούμενους. Στο 69′ ο Αντριάν απόκρουσε το πέναλτι του Λουκάκου και οι Λονδρέζοι πήραν θάρρος για τη μεγάλη ανατροπή, την οποία έκαναν με γκολ των Αντόνιο, Σακχό και Παγέ!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε