Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ξέσπασε ο Αμρ Ουάρντα: «Είναι fake news – Υποφέρω ψυχολογικά και προσπαθώ να το αντιμετωπίσω»

Ξέσπασε ο Αμρ Ουάρντα: «Είναι fake news – Υποφέρω ψυχολογικά και προσπαθώ να το αντιμετωπίσω»
Eurokinissi

Ο Αμρ Ουάρντα διέψευσε πως έλυσε το συμβόλαιο του με την Φάρκο, υποστηρίζοντας ωστόσο πως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και πως οι άνθρωποι της ομάδας του συμπαραστέκονται. «Εάν θέλετε να αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο να το κάνω», τόνισε ο Αιγύπτιος εξτρέμ.

Τις τελευταίες ώρες εμφανίστηκαν αρκετά δημοσιεύματα από την Αίγυπτο, που ανέφεραν πως η Φάρκο τερμάτισε το συμβόλαιό της με τον Αμρ Ουάρντα, λόγω έλλειψης επαγγελματισμού!

Ο Ουάρντα έσπευσε να βάλει τέλος στις φήμες, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση με ένα ποστάρισμα στα social media. Ο 30χρονος πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ -με πέρασμα και από άλλες ομάδες της Super League– δημοσίευσε στο instagram μια φωτογραφία του από την προπόνηση της Φάρκο, σχολιάζοντας: «Σκ@@@ και fake news. Ημέρα προπόνησης».

Ο Ουάρντα δεν έμεινε σε αυτή την ανάρτηση, αλλά προχώρησε και σε αποκαλύψεις, σχετικά με την υγεία του, υποστηρίζοντας πως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και καλώντας τα Μέσα να σταματήσουν να λένε “τέτοια πράγματα” για τον ίδιο.

«Όταν υπέγραψα στη Ράζα Καζαμπλάνκα κατέληξα στο νοσοκομείο με κρίσεις πανικού. Τερμάτισα το συμβόλαιο και επέστρεψα στην Αίγυπτο. Οι άνθρωποι εκεί με σεβάστηκαν.

Ο κόσμος έλεγε πως πήγα στο Ιράν και την Κύπρο, αλλά αυτό δεν συνέβη και δεν μου αρέσουν αυτά που γράφονται.

Δεν αξίζω αυτή την συμπεριφορά. Χρειάζομαι υποστήριξη, όλοι κάνουν λάθη», σημείωσε αρχικά ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ προσθέτοντας:

«Δεν έχει τερματιστεί το συμβόλαιο μου με την Φάρκο. Γιατί λέτε αυτά τα πράγματα; Θέλετε να μην ξαναπαίξω ποδόσφαιρο; Εάν θέλετε να αποσυρθώ να το κάνω. Λαμβάνω ψυχολογική υποστήριξη από την μέρα που πήγα στα Ράζα. Οι άνθρωποι στη Φάρκο μου συμπαραστέκονται σε αυτή την κρίση που περνάω.

Εάν δεν θέλετε να επιστρέψω στην εθνική ομάδα, τότε τότε δεν θα επιστρέψω. Εάν δεν θέλετε να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο, τότε θα το κάνω φεύγοντας από την Αίγυπτο. Υποφέρω ψυχολογικά και προσπαθώ να το αντιμετωπίσω. Το ξέρουν αυτό οι άνθρωποι της Φάρκο. Ονειρεύομαι να επιστρέψω στην εθνική ομάδα» ανέφερε ο Αμρ Ουάρντα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις