Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ξέσπασε ο Αντρέι Γιαρμολένκο κατά των Ρώσων ποδοσφαιριστών: «Γιατί κάθεστε σαν χαζοί και δεν μιλάτε»

Ξέσπασε ο Αντρέι Γιαρμολένκο κατά των Ρώσων ποδοσφαιριστών: «Γιατί κάθεστε σαν χαζοί και δεν μιλάτε»
Reuters

Ο Ουκρανός διεθνής ποδοσφαιριστής, Αντρέι Γιαρμολένκο, εξέφρασε ένα μεγάλο παράπονο προς τους Ρώσους συναδέλφους του, σχετικά με την στάση που έχουν κρατήσει, από τη στιγμή που η χώρα τους κήρυξε τον πόλεμο στη δική του.

Απευθυνόμενος προς τους Ρώσους ποδοσφαιριστές, ο Αντρέι Γιαρμολένκο έστειλε ένα ιδιαίτερα αιχμηρό μήνυμα, θέτοντας τους το ερώτημα, γιατί δεν μιλούν για τη ρωσική εισβολή και γιατί δεν καταδικάζουν τον πόλεμο.

«Είμαι ο Αντρέι Γιαρμολένκο, Ουκρανός διεθνής. Γεννήθηκα στην Αγία Πετρούπολη, αλλά μεγάλωσα στην Ουκρανία και θεωρώ τον εαυτό μου 100% Ουκρανό», τόνισε αρχικά ο έμπειρος μεσοεπιθετικός της Γουέστ Χαμ και πρόσθεσε: «Εχω μια ερώτηση για τους Ρώσους παίκτες. Ρε παιδιά, γιατί κάθεστε σαν χαζοί και δεν λέτε τίποτα; Στην χώρα μου σκοτώνουν ανθρώπους, σκοτώνουν γυναίκες, σκοτώνουν μητέρες, σκοτώνουν τα παιδιά μας. Αλλά δεν λέτε τίποτε, δεν σχολιάζετε… Πείτε μου, σας παρακαλώ, τι θα γίνει εάν όλοι μαζί, δείξετε στον κόσμο τι πραγματικά συμβαίνει στην χώρα μου; Ξέρω πολλούς από εσάς και όλοι μου είπατε πως “δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό και ότι ο πρόεδρός σας δεν φέρεται σωστά”. Λοιπόν παιδιά, έχετε επιρροή στους ανθρώπους, δείξτε το. Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας! Δόξα στην Ουκρανία».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yarmolenko Andrey (@yarmolenkoandrey)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις