Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Ξέσπασε ο Μιγκέλ Αρτέτα για το Νιούκαστλ – Άρσεναλ: «Είναι ντροπή, νιώθω αηδία»

Ξέσπασε ο Μιγκέλ Αρτέτα για το Νιούκαστλ – Άρσεναλ: «Είναι ντροπή, νιώθω αηδία»
Reuters

Η Νιούκαστλ επικράτησε (1-0) της Άρσεναλ και την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα στην Premier League, με τον Μιγκέλ Αρτέτα -όμως- να εκφράζει τα έντονα παράπονα των “κανονιέρηδων”, μετά τη λήξη του αγώνα.

Η Άρσεναλ έχει μεγάλα παράπονα από τη διαιτησία που είχε στην αναμέτρηση στην έδρα της Νιούκαστλ και πιο συγκεκριμένα για το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Το… ξέσπασμα του Μιγκέλ Αρτέτα, δεν το βλέπουμε συχνά στα αγγλικά γήπεδα.

Ο Άντονι Γκόρντον πέτυχε στο 64′ το μοναδικό γκολ του αγώνα, με το VAR να το περνάει από έλεγχο, για αρκετά λεπτά. Το τέρμα τελικά πήρε… έγκριση, με τους “κανονιέρηδες” να φωνάζουν για φάουλ του Γκάμπριελ πριν το 1-0, όπως και για το ότι ο παίκτης της Νιούκαστλ δεν πρόλαβε την μπάλα, πριν βγει η σέντρα που “έφερε” το γκολ.

«Είναι ντροπή! Έτσι αισθάνομαι κι εγώ και όλοι στα αποδυτήρια. Δεν μπορείτε να διανοηθείτε πόσα μηνύματα έχω λάβει ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Διακυβεύονται πολλά πράγματα για να γίνονται τέτοια λάθη. Λυπάμαι, αλλά είναι ντροπή. Νιώθω αηδία! Αηδία που συμμετέχω σε αυτό το πράγμα. Δεν είναι αρκετό και δεν μπορώ να το αποδεχτώ! Το αποτέλεσμα δεν πρέπει να είναι αυτό που είναι! Πώς γίνεται να μετράει αυτό το γκολ σε ένα πρωτάθλημα σαν αυτό της Premier League. Αυτό το πρωτάθλημα λέμε ότι είναι το καλύτερο στον κόσμο. Είμαι 20 χρόνια σε αυτή τη χώρα και τώρα ντρέπομαι», είπε σε έξαλλη κατάσταση ο Αρτέτα, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα. Ανάλογες ήταν και οι δηλώσεις του Ισπανού προπονητή της Άρσεναλ και στο flash interview.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sky Sports (@skysports)

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις