Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

“Ξέσπασε” ο Ράκιτιτς: “Δεν είμαι σακί με πατάτες, εγώ θα αποφασίσω για το μέλλον μου”

“Ξέσπασε” ο Ράκιτιτς: “Δεν είμαι σακί με πατάτες, εγώ θα αποφασίσω για το μέλλον μου”
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ιβάν Ράκιτιτς εμφανίστηκε εκνευρισμένος για τις φήμες που κυκλοφορούν αναφορικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον και τόνισε πως θα αποφασίσει ο ίδιος ποιο θα είναι αυτό, με γνώμονα την εκτίμηση που θα λάβει από όποια ομάδα τον θέλει στο δυναμικό της.

Ο Ιβάν Ράκιτιτς θα αποτελέσει λογικά παρελθόν από την Μπαρτσελόνα, την επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Έχοντας χάσει τη θέση του βασικού και μπαίνοντας στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, ο Κροάτης μέσος αναμένεται να αποχωρήσει μετά από μία εξαετία από τους “μπλαουγκράνα”, όμως ο τρόπος που θα γίνει αυτό παραμένει ένα ζητούμενο.

“Εγώ θα αποφασίσω για το μέλλον μου. Δεν είμαι ένα… σακί με πατάτες”, δηλώνει κατηγορηματικά ο έμπειρος άσος, σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα “El Mundo Deportivo”.

Το όνομα του Ράκιτιτς ήδη εμπλέκεται σε αρκετά μεταγραφικά σενάρια, με τη Σεβίλη (στην οποία έπαιζε πριν μετακομίσει στη Βαρκελόνη) και την Ατλέτικο Μαδρίτης να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του.

Κάποιες πληροφορίες θέλουν την Μπαρτσελόνα να εξετάζει το ενδεχόμενο να συμπεριλάβει τον 32χρονο μέσο ως αντάλλαγμα σε κάποια μεταγραφή και προφανώς αυτό είναι που ενόχλησε τον Ράκιτιτς, ο οποίος ζητά σεβασμό.

“Θέλω να βρίσκομαι κάπου όπου με εκτιμούν. Αν είναι εδώ, θαυμάσια, αν όχι, θα είναι εκεί που θα αποφασίσω εγώ”, τόνισε ο διεθνής χαφ, ο οποίος εκτιμά μάλιστα ότι βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του.

“Όπου και να πηγαίνω, θέλω να κερδίζω. Στις προπονήσεις, στους αγώνες και τελικά να διεκδικώ όλους τους τίτλους κι αυτό δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει. Στα καλύτερα χρόνια μου, θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Είμαι καλύτερα από ποτέ και θέλω να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο για τα επόμενα 3-4 χρόνια”, κατέληξε ο Ράκιτιτς.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις