Site icon NewsIT

Ξέσπασε ο Σιαμπάνης: «Δεν θα λυγίσω, σας καθιστώ υπεύθυνους για ό,τι συμβεί σε εμένα και την οικογένειά μου»

16.12.2020 | 17:56
Ξέσπασε ο Σιαμπάνης: «Δεν θα λυγίσω, σας καθιστώ υπεύθυνους για ό,τι συμβεί σε εμένα και την οικογένειά μου»

Με ανάρτησή του στο Instagram, ο Μάριος Σιαμπάνης ξέσπασε, κάνοντας λόγο για φτηνή και άνανδρη χρησιμοποίηση του ιδίου και της οικογένειάς του, μετά την καταγγελία του για απόπειρα δωροδοκίας πριν το Άρης – ΠΑΟΚ.

«Είναι δυνατόν η Ομοσπονδία μου αντί να με προστατεύσει να δίνει τα συμβόλαιά μου να γίνουν φέιγ βολάν και να έχει πρόσβαση στη διεύθυνσή μου ο οποιοσδήποτε;» αναρωτιέται ο Μάριος Σιαμπάνης που καταλήγει στην τοποθέτηση του, λέγοντας:

«Στόχος σας ήταν να βγάλετε τα προσωπικά μου στοιχεία. Στόχος σας ήταν να πάρω το μήνυμα. Το πήρα λοιπόν και σας απαντώ: ΔΕ ΘΑ ΛΥΓΙΣΩ.»

Η ανάρτηση του τερματοφύλακα του Άρη

«Έχετε καταλάβει ότι υπάρχουν όρια; Έχετε καταλάβει ότι δεν είμαι παιχνίδι εγώ και η οικογένειά μου για να μας χρησιμοποιείτε τόσο φτηνά και άνανδρα; Φταίω εγώ που δεν πήρα τα λεφτά; Φταίω που το κατήγγειλα; Μιλήστε καθαρά. Είναι δυνατόν η Ομοσπονδία μου αντί να με προστατεύσει να δίνει τα συμβόλαιά μου να γίνουν φέιγ βολάν και να έχει πρόσβαση στη διεύθυνσή μου ο οποιοσδήποτε;

Απάντησε στον ΠΑΟΚ η ΠΑΕ Άρης: «Ξεπεράσατε τις κόκκινες γραμμές και τώρα θα μας φοβάστε»

Αν με ρωτούσατε πόσα παίρνω και πόσα έπαιρνα στις ομάδες που ήμουν, θα σας το έλεγα μόνος μου, θα σας έστελνα και τα συμβόλαια ΜΕ ΚΑΛΥΜΕΝΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ. Αλλά δεν σας ενδιέφερε αυτό. Στόχος σας ήταν να βγάλετε τα προσωπικά μου στοιχεία. Στόχος σας ήταν να πάρω το μήνυμα. Το πήρα λοιπόν και σας απαντώ: ΔΕ ΘΑ ΛΥΓΙΣΩ.

Το ποδόσφαιρο έπρεπε να είναι χαρά, όχι βρωμιά και ακόμα έτσι το ονειρεύομαι. Και θα παλέψω γι’ αυτό. Ήδη η δικηγόρος μου κάνει ό,τι χρειάζεται.

ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.»

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version