Αθλητικά

Απίθανο γκολ από τον Σερ Εντούρ στο Ιταλία – Πολωνία κάτω των 21 ετών

Με σουτ πίσω από το κέντρο σκόραρε ο μέσος της Φιορεντίνα
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η εθνική Ιταλίας κάτω των 21 ετών “συνέτριψε” με 6-2 την εθνική Πολωνίας στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με τον Σερ Εντούρ να πετυχαίνει ένα απίστευτο γκολ για το 3-0 της ομάδας του στο ματς.

Ο Σερ Εντούρ πήρε την μπάλα λίγα μέτρα μπροστά από την περιοχή της εθνικής Ιταλίας και με ένα ασύλληπτο σουτ, κατάφερε να “κρεμάσει” τον τερματοφύλακα της εθνικής Πολωνίας.

Το γκολ του 21χρονου αρχηγού των μικρών “ατζούρι” και ποδοσφαιριστή της Φιορεντίνα, που ανήκει… μισός και στην Παρί Σεν Ζερμέν, έγινε έτσι δικαίως viral, ενώ πανηγυρίστηκε ιδιαίτερα στην Ελλάδα.

Κι αυτό γιατί, η Εθνική Ελπίδων είναι πιθανό να δώσει “μάχη” με την Πολωνία για τους καλύτερους δεύτερους των προκριματικών, με τα 6 γκολ των Ιταλών να της επιτρέπουν να καλύψει τη διαφορά τερμάτων ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα