Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ξέσπασε σε κλάματα ο Ζίγιεχ για τη μητέρα του (videos)

Ξέσπασε σε κλάματα ο Ζίγιεχ για τη μητέρα του (videos)
ΦΩΤΟ youtube

Ο Χακίμ Ζίγιεχ αποχώρησε από τον Άγιαξ με μετεγγραφή για την Τσέλσι και οι Ολλανδοί ετοίμασαν ένα αφιέρωμα για την καριέρα του, στο οποίο και ξεχώρισε η σχέση του με τη μητέρα του.

Ο Ζίγιεχ “λύγισε” όταν την άκουσε να μιλάει σε σχετικό video του Άγιαξ και ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα, αποκαλύπτοντας τις δυσκολίες της ζωής που αντιμετώπισε η μητέρα του για να μεγαλώσει αυτόν και τα αδέρφια του.

Το μήνυμα της μητέρας του Ζίγιεχ

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα πας στο Λονδίνο. Κάνε το καλύτερο δυνατό, να προσέχεις πολύ και να συμπεριφέρεσαι ως τζέντλμαν. Σ’ αγαπώ. Είμαι περήφανη για σένα. Καλή τύχη στο Λονδίνο».

Οι δηλώσεις του Ζίγιεχ για τη μητέρα του

«Φυσικά και ξέρω για ποιο λόγο τα κάνω όλα. Είναι τα λόγια που λέει συχνά η μητέρα στο γιο της. Η μητέρα μου. Είναι μια περήφανη γυναίκα. Ξέρω πως είναι περήφανη ακόμα κι αν προσπαθεί να το κρύψει. Γνωρίζοντας τη δύσκολη ζωή που έχει περάσει, καταλαβαίνεις… Ήρθε εδώ σε μικρή ηλικία, μεγάλωσε εννιά παιδιά. Έχασε τον σύζυγό της τόσο νέα. Και τώρα μένει μόνη της. Όλα τα κάνω για εκείνη. Το κάνω γιατί το αγαπάω, αλλά είναι όλα για εκείνη. Αν δεν ήταν η μητέρα μου, θα είχα σταματήσει να παίζω ποδόσφαιρο πολύ καιρό τώρα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις