Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ξέσπασμα Εργκίν Αταμάν για τη συνάντηση με τον Ταγίπ Ερντογάν: «Κάποιος στην Ελλάδα είπε μ@λ@κ@ες, θα πάω στα δικαστήρια»

Ξέσπασμα Εργκίν Αταμάν για τη συνάντηση με τον Ταγίπ Ερντογάν: «Κάποιος στην Ελλάδα είπε μ@λ@κ@ες, θα πάω στα δικαστήρια»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο  Εργκίν Αταμάν ήταν έξαλλος μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης, όχι όμως για το παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλά για όσα γράφτηκαν για τη συνάντησή του νωρίτερα, με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (07/12/2023), ο Εργκίν Αταμάν βρέθηκε στην τουρκική πρεσβεία για την υποδοχή στον Ταγίπ Ερντογάν και οι δυο τους είχαν ένα διάλογο μισής ώρας, για τον οποίο μίλησε αμέσως μετά και ο ίδιος ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Σε κάποια ρεπορτάζ ειπώθηκε όμως ότι αναφέρθηκαν και στη Φενέρμπαχτσε, γεγονός που έκανε έξαλλο τον Τούρκο τεχνικό. Για το λόγο αυτό έκανε σχετική μνεία και στη συνέντευξη Τύπου μετά το Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης, απειλώντας με μηνύσεις.

Το ξέσπασμα του Αταμάν

«Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Όπως θα γνωρίζετε σήμερα επισκέφθηκα τον πρόεδρο Ερντογάν μετά τη συνάντησή του με τον κύριο Μητσοτάκη. Τον επισκέφθηκα στην πρεσβεία της Τουρκίας και μείναμε και μιλήσαμε μισή ώρα. Κάποιος στην Ελλάδα, κάποιος από τους φίλους σας, είπε μαλ@@@ιες.

Ότι με ρώτησε γιατί ήρθα στον Παναθηναϊκό και ότι του απάντησα ότι ήρθα για να κερδίσουμε τη Φενέρμπαχτσε. Είναι τελείως μαλ@@@ιες. Εντάξει; Μιλήσαμε για τη φιλία μεταξύ των Ελλήνων και των Τούρκων, μιλήσαμε για την αθλητική κουλτούρα στην Ελλάδα, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Δεν είπαμε καμία λέξη για τη Φενέρμπαχτσε. Και όποιος το έγραψε θα πάω στο δικαστήριο για αυτούς. Είναι εντελώς μαλ@@@ιες. Ήθελα να το ξεκαθαρίσω γιατί είναι σημαντικό για εμένα».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις