Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ξέσπασμα και θέμα Ρονάλντο στη Γιουβέντους

Ξέσπασμα και θέμα Ρονάλντο στη Γιουβέντους

Θέμα Ρονάλντο στη Γιουβέντους. Ο Πορτογάλος διεθνής επιθετικός, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με την Κάλιαρι (3-1), κατευθυνόμενος στα αποδυτήρια, έβγαλε και έριξε στο έδαφος την φανέλα, που του είχε ζητήσει λίγο πριν, ένα παιδί που μάζευε τις μπάλες.

Οσοι ήταν κοντά επιβεβαίωσαν ότι ο Ρονάλντο δεν την πέταξε κάτω επίτηδες, αλλά ικανοποίησε την επιθυμία του παιδιού, με τρόπο πάντως αδέξιο και αγενή. Όμως το περιστατικό προβληματίζει, αφού ίσως κρύβει μια βαθύτερη δυσαρέσκεια που σχετίζεται με αμφιβολίες για το μέλλον, όπως σημειώνει η Gazzetta dello Sport.

Δεν είναι σίγουρα η πρώτη φορά που ο CR7 θυμώνει όταν δεν σκοράρει. Χθες, ωστόσο, η νευρικότητα ήταν εμφανής από την αρχή έως το τέλος. Στα αποδυτήρια, όπως αναφέρει η εφημερίδα, ξέσπασε στους τοίχους, έκανε ένα ντους και έφυγε σιωπηλά, γράφοντας στα social media: «Πάμε έτσι». «Ήταν θυμωμένος γιατί δεν κατάφερε να σκοράρει, είναι φυσιολογικό ότι κάποιος σαν κι αυτόν θέλει πάντα να διακρίνεται. Δεν νομίζω ότι θα του επιβληθεί πρόστιμο, μπορεί να έχει στιγμές νευρικότητας», είπε ο προπονητής της Γιουβέντους Αντρέα Πίρλο.

Όμως το ερώτημα, σύμφωνα με τους Ιταλούς είναι ίσως πιο λεπτό: μήπως δεν θεωρεί την Γιουβέντους στο επίπεδό του και ζητήσει εγγυήσεις, όπως προκειμένου να παραμείνει να υπάρχουν σημαντικές μεταγραφές, κάτι που ο σύλλογος δεν μπορεί να εγγυηθεί αυτή τη στιγμή.

Ένας λόγος, που κάνει το μέλλον του CR7 αβέβαιο. Το 2021-22 είναι η τελευταία σεζόν του συμβολαίου του, ενώ μπορεί να αποχωρήσει το καλοκαίρι εάν μία ομάδα πληρώσει 30 εκατ ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις