Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

“Ξέσπασμα” Λουτσέσκου για τo ασιατικό Champions League: “Κι εδώ τα ίδια με την Ελλάδα”

“Ξέσπασμα” Λουτσέσκου για τo ασιατικό Champions League: “Κι εδώ τα ίδια με την Ελλάδα”
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ράτσβαν Λουτσέσκου μίλησε για τον αποκλεισμό της Αλ Χιλάλ από το ασιατικό Champions League λόγω κορονοϊού. συγκρίνοντας την κατάσταση με όσα έζησε ως προπονητής του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα.

Η ΑΛ Χιλάλ του Ρατσβάν Λουτσέσκου αποκλείστηκε από τη συνέχεια του ασιατικού Champions League, καθώς τα 34 κρούσματα στο εσωτερικά της (19 ποδοσφαιριστές) δεν της επέτρεψαν να κατεβάσει κανονική ομάδα και έχασε στα χαρτιά τον αγώνα με τη Σαμπάμπ Αλ Αχλί.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, που πέρυσι κατέκτησε τον τίτλο με την Αλ Χιλάλ. “ξέσπασε” γι’αυτή την εξέλιξη σε τηλεοπτική εκπομπή, συγκρίνοντας μάλιστα την κατάσταση με όσα έζησε στην Ελλάδα τη σεζόν 2017-18 με τον ΠΑΟΚ.

Χαρακτηριστικά ο Λουτσέσκου ανέφερε: “Λογικά, έπρεπε το παιχνίδι να προγραμματιστεί σε άλλη ημερομηνία. Είχαμε ήδη κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου. Ήταν ένα πολύ άσχημο αυτό που συνέβη. Παρόμοιο με την Ελλάδα όταν μου πήραν τον τίτλο στις επιτροπές, όταν μας πήραν 9 βαθμούς. Τώρα ήμασταν σε φόρμα, είχαμε ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα και είχαμε μεγάλη εμπιστοσύνη ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε ξανά το ασιατικό Champions League”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις