Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

«Ξέσπασμα» Ουάρντα για την εθνική Αιγύπτου – «Με έδιωξαν άδικα, ο Σαλάχ ξέρει την αλήθεια»

«Ξέσπασμα» Ουάρντα για την εθνική Αιγύπτου – «Με έδιωξαν άδικα, ο Σαλάχ ξέρει την αλήθεια»

Ο Αμρ Ουάρντα, λίγες ημέρες αφότου επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για τον αποκλεισμό του από την εθνική Αιγύπτου επικαλούμενος τον σταρ της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, ως «μάρτυρα» της αθωότητάς του για όσα του καταλογίζονται.

Εκτός εθνικής Αιγύπτου παραμένει από το 2019 ο άσος του ΠΑΟΚ, Αμρ Ουάρντα, ο οποίος μίλησε στο κανάλι MBC Masr σχετικά με αυτό. Θυμίζουμε ότι ο Ουάρντα παραμένει εκτός αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος λόγω της εμπλοκής του σε «ροζ» σκάνδαλο κατά τη διάρκεια του Copa Africa το 2019, που είχε ως αποτέλεσμα να εκδιωχθεί από την αποστολή της ομάδας και να μην κληθεί ξανά από τότε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Χοσάμ Ελ Μπαντρί.

«Αγωνιζόμουν για την Εθνική ομάδα της Αιγύπτου. Όλοι διαπράττουν λάθη και συγχωρούνται. Μου λείπει η εθνική ομάδα και ήμουν ένας από τους σημαντικούς παίκτες”, είπε αρχικά ο Ουάρντα στο κανάλι MBC Masr και πρόσθεσε: «Ο Σαλάχ γνωρίζει ότι δεν έκανα τίποτα. Του έδωσα το κινητό μου, ξέρει ότι όλοι κάνουν λάθη και ότι ήμουν καταπιεσμένος. Έμεινα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου για 10 ημέρες».

Κλείνοντας μάλιστα είπε: «Όλη η ομάδα της Αιγύπτου ήταν δίπλα μου. Αυτό που συνέβη τότε, έγινε επειδή σίγουρα κάποιος ήθελε να δημιουργήσει θέμα για μένα. Γιατί να ζητήσω συγνώμη; Ορκίζομαι ότι δεν έκανα τίποτα λάθος και η οικογένειά μου το γνωρίζει πλήρως αυτό».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις