Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

“Ξέσπασμα” Ρούνεϊ κατά αγγλικών Αρχών! “Πειραματόζωα είμαστε και περιμένατε τόσο;”

“Ξέσπασμα” Ρούνεϊ κατά αγγλικών Αρχών! “Πειραματόζωα είμαστε και περιμένατε τόσο;”
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Άγγλος επιθετικός, Γουέιν Ρούνεϊ, άστραψε και… βρόντηξε κατά των αγγλικών αρχών για την αργοπορία που επέδειξαν στο να πάρουν μέτρα για τον κορονοϊό στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Κατά των ποδοσφαιρικών και κυβερνητικών Αρχών της Αγγλίας στράφηκε με δηλώσεις του, ο νυν άσος της Ντέρμπι Κάουντι, Γουέιν Ρούνεϊ, για το γεγονός ότι καθυστέρησαν να πάρουν μέτρα ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού στο Νησί.

Συγκεκριμένα ο Ρούνεϊ δήλωσε: “Γιατί έπρεπε να περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή; Γιατί έπρεπε να αρρωστήσει ο Αρτέτα για να κάνουμε το σωστό. Για όλους εμάς στο χώρο του ποδοσφαίρου ήταν μια εβδομάδα γεμάτη ανησυχία, στη διάρκεια της οποίας νιώσαμε πως δεν υπάρχει καθοδήγηση από την κυβέρνηση, την ομοσπονδία και την Premier League. Μέχρι να αποφασιστεί η αναστολή της δράσης, μας αντιμετώπιζαν σαν πειραματόζωα. Όλα τα άλλα αθλήματα σε όλες τις χώρες είχαν κλείσει και μας έλεγαν να συνεχίσουμε. Αναρωτιόμασταν “έχει να κάνει με τα χρήματα;”. Τελικά επικράτησε η λογική. Δεν έχουμε πρόβλημα να παίζουμε μέχρι και τον Σεπτέμβριο, αν χρειαστεί. Αυτή είναι η δουλειά μας, αρκεί να είμαστε ασφαλείς”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις