Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

“Ξέσπασμα” του Γκάρι Νέβιλ: “Πρέπει να πεθάνει παίκτης για να διακοπεί η Premier League;”

“Ξέσπασμα” του Γκάρι Νέβιλ: “Πρέπει να πεθάνει παίκτης για να διακοπεί η Premier League;”
ΦΩΤΟ Reuters

Την έντονη διαφωνία του στις συζητήσεις που γίνονται για την επανέναρξης της Premier League εξέφρασε ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  -και νυν τηλεσχολιαστής- Γκάρι Νέβιλ. 

Οι ιθύνοντες της Premier League προσπαθούν να εκπονήσουν ένα πλάνο επιστροφής στην αγωνιστική δράση, με τα μέσα Ιουνίου να φαντάζουν ως το πιο πιθανό διάστημα -αν και όλα θα κριθούν στην τηλεδιάσκεψη της Παρασκευής (1/5)- αλλά υπάρχουν κι αυτοί που αντιτίθενται στην επανέναρξη του πρωταθλήματος Αγγλίας.

Ο Γκάρι Νέβιλ δεν δίστασε να δηλώσει στο Sky Sports πως οποιαδήποτε συζήτηση για επιστροφή στα γήπεδα τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι επικίνδυνη, αφού ο κορονοϊό δεν έχει υποχωρήσει, ενώ δεν δίστασε να εκφράσει τη θέση ότι όλα γίνονται για τα λεφτά, σε βάρος την υγείας όλων των άμεσα εμπλεκόμενων με το αγωνιστικό κομμάτι.

“Αναλύετε τον κίνδυνο; Πόσοι παίκτες πρέπει να πεθάνουν πριν σταματήσουν την Premier League; Ένας ; Ένας παίκτης; Ένα μέλος του προσωπικού; Κάποιος που θα χρειαστεί ΜΕΘ; Αυτή η συζήτηση είναι καθαρά οικονομική”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νέβιλ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις