Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ξέσπασμα Χριστοδουλόπουλου: «Ντρέπομαι, που είναι τα νέα παιδιά;»

Ξέσπασμα Χριστοδουλόπουλου: «Ντρέπομαι, που είναι τα νέα παιδιά;»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του, μετά την ήττα του Ατρομήτου από τον Άρη με 3-0 και την κακή εμφάνιση της ομάδας του στη Θεσσαλονίκη.

Ο πολύπειρος άσος τόνισε ότι ντρέπεται με τέτοιες εμφανίσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο επιθετικός των Περιστεριωτών στην κάμερα της NOVA:

Για το αν άκουσε τι είπαν Παντελίδης και Ούμπιδες και τι έχει να σχολιάσει για την εμφάνιση του Ατρομήτου:

«Δεν άκουσα τι είπαν. Αλλά ακόμα και τώρα που το ακούω, τι θα έχω εγώ; Διαφορετική άποψη; Δε βλέπουμε τι γίνεται; Και σα να λείπει το κίνητρο ειναι, και η εμφάνιση είναι ντροπιαστική. Κάποια στιγμή πρέπει να ξυπνήσυμε, να κοιταχτούμε στον καθρέφτη. Έχουμε αλλάξει προπονητή, έχουμε έναν προπονητή που δουλεύει σωστά και μας λέει ωραία πράγματα, και μπαίνουμε και παίζουμε πάλι έτσι, κάνουμε πάλι τα ίδια λάθη. Άκουσα τον Ούμπιδες στο τέλος που είπε να φύγουμε τουλάχιστον εμείς, οι παλιοί. Εμείς κάναμε και την καριέρα μας. Τα νέα τα παιδιά; Δεν είναι “πολεμικό” για τα αποδυτήρια μας αυτό που λέω. Κάποια στιγμή πρέπει να τα πούμε, πρέπει να ξυπνήσουμε. Εγώ ντρέπομαι».

Για το τι δεν πήγε καλά σήμερα για τον Ατρόμητο:

«Και τι να πήγε καλά; Πήγε τίποτα καλά; Όλη την εβδομάδα δουλεύουμε να φτάσουμε έξω από την περιοχή και εκεί να δείξουμε την ποιότητα μας, να αλλάξουμε ρυθμό, και πάλι κάνουμε τα ίδια λάθη. Εγώ ντρέπομαι με τέτοιες εμφανίσεις».

Για το πώς θα πορευτεί πλέον ο Ατρόμητος:

«Ο καθένας για τον εαυτό του. Τι να πω; Να βγαίνουμε τουλάχιστον με ψηλά το κεφάλι από το γήπεδο. Τι να πώ;»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις