Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Ξεσπάθωσε ο Νέβιλ για την ESL: «Είμαι αηδιασμένος για Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ – Πού ζουν αυτοί οι άνθρωποι;»

Ξεσπάθωσε ο Νέβιλ για την ESL: «Είμαι αηδιασμένος για Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ – Πού ζουν αυτοί οι άνθρωποι;»
ΦΩΤΟ youtube

Οι αντιδράσεις μετά την ανακοίνωση της νέας ευρωπαϊκής Super League είναι έντονες και ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ, ξεσπάθωσε κατά των ομάδων που αποφάσισαν να συμμετάσχουν στη νέα διοργάνωση.

Μιλώντας στο Sky Sports, χρησιμοποίησε “σκληρή γλώσσα” εναντίον και της παλιάς του ομάδας και ζήτησε από την Premier League να τους τιμωρήσει όλους άμεσα, ενώ επισήμανε ότι και ο κόσμος είναι ενάντια σε αυτή την απόφασή τους.

Το ξέσπασμα του Νέβιλ κατά της ESL

«Είμαι αηδιασμένος, περισσότερο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ. Η Λίβερπουλ υποτίθεται πως είναι η ομάδα του κόσμου, που τραγουδά ‘You’ll never walk alone’. Η Γιουνάιτεντ δημιουργήθηκε από φτωχούς εργάτες και τώρα αποσχίζονται για να μείνουν εκτός ανταγωνισμού σε μια λίγκα από την οποία δεν μπορούν να υποβιβαστούν. Είναι η απόλυτη ντροπή! Πρέπει να αντισταθούμε όλοι! Είναι απόλυτη απληστία. Οι άνθρωποι αυτοί είναι απατεώνες. 

Οι ιδιοκτήτες των κλαμπ αυτών δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο και την ιστορία πάνω από 100 ετών που έχει σε αυτή τη χώρα, με φιλάθλους που έχουν ζήσει και αγαπήσει αυτές τις ομάδες. Αυτοί θέλουν προστασία! Εγώ έχω βγάλει λεφτά από το ποδόσφαιρο, έχω επενδύσει στο ποδόσφαιρο και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα χρήματα στο ποδόσφαιρο. Αλλά οι αρχές του ευ αγωνίζεσθαι και το ήθος του παιχνιδιού είναι διαφορετικά. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τότεναμ και η Άρσεναλ δεν είναι καν στο Champions League και δεν έχουν δικαίωμα να είναι! Είναι αστείο! Ήρθε η ώρα να σταματήσει αυτό!

Σάλος σε όλη την Ευρώπη για τη European Super League: «Εγκληματική ενέργεια κατά των φιλάθλων»

Το κίνητρό τους είναι η απληστία. Η δική μου αντίδραση; Αφαιρέστε τους βαθμούς, ρίξτε τους στον πάτο της βαθμολογίας και στερήστε τους τα λεφτά! Πρέπει να πατήσουμε το πόδι κάτω! Είναι εγκληματική πράξη αυτό που κάνουν απέναντι στους φιλάθλους σε αυτή τη χώρα. Είναι το μεγαλύτερο σπορ στον κόσμο και είναι έγκλημα σε βάρος των φιλάθλων. 

Τιμωρήστε τους! Οι ιδιοκτήτες αυτών των κλαμπ κρύβονται, δεν έχουμε ακούσει καλά-καλά τη φωνή τους και μπορεί σε λίγες εβδομάδες να πουν ότι απλά τα συζητούσαμε. Ο κόσμος βρίσκεται εν μέσω πανδημίας, όλοι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, ομάδες φυτοζωούν και απέχουν από τη δράση, κι αυτοί κάνουν τηλεδιασκέψεις θέλοντας με απληστία όλο και περισσότερα χρήματα.

Ανατροπή με Μπάγερν και European Super League – Αυτές είναι οι τρεις νέες ομάδες

Οι ομάδες, είμαι σίγουρος, θα τα μαζέψουν, θα κάνουν πίσω, βλέποντας τις αντιδράσεις. Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς! Η Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ εδώ και κάποια χρόνια λειτουργούν σαν μικρές ομάδες. Το να είσαι μεγάλη ομάδα δεν είναι μόνο να έχεις μεγάλη απήχηση, αλλά και να λειτουργείς σωστά την κατάλληλη στιγμή. Η Μπάγερν πάντα ήταν μια ομάδα σοβαρή και τώρα ενεργεί σωστά. Ήλπιζα πως η Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ και η Λίβερπουλ θα έκαναν το ίδιο, βάσει της ιστορία τους, αλλά δυστυχώς… όχι. 

Το τάιμινγκ γι’ αυτή την απόφαση είναι το χειρότερο. Πού ζουν αυτοί οι άνθρωποι; Δεν έχουν καμία πίστη και αφοσίωση απέναντι στη χώρα και τα πρωταθλήματά μας. Αρκετά πια! Δεν υπάρχει φίλαθλος σε αυτή τη χώρα που θα μείνει άπραγος σε αυτές τις ανακοινώσεις. Απαξιώνουν τις ίδιες τις ομάδες τους. Είναι ντροπή και δεν πρόκειται να γίνει ποτέ πράξη! Αφήστε τους να αποσχιστούν, αλλά τιμωρήστε τους. Τεράστια πρόστιμα, αφαιρέσεις βαθμών, αφαιρέσεις τίτλων! Ας τα δώσουν στην Μπέρνλι και τη Φούλαμ!»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις