Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Κύπελλο Αγγλίας: Η Λίβερπουλ απέκλεισε την «ηρωική» Άστον Βίλα – Πρόκριση και για τη Γουλβς (videos)

Κύπελλο Αγγλίας: Η Λίβερπουλ απέκλεισε την «ηρωική» Άστον Βίλα – Πρόκριση και για τη Γουλβς (videos)
ΦΩΤΟ Reuters

Η Λίβερπουλ νίκησε 4-1 την «αποδεκατισμένη» από τον κορονοϊό Άστον Βίλα και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας, εκεί όπου θα βρεθεί και η Γουλβς του Ντανιέλ Ποντένσε μετά τη νίκη με 1-0 επί της κρίσταλ Πάλας.

Η Άστον Βίλα παρατάχθηκε κόντρα στη Λίβερπουλ με μία ενδεκάδα αποτελούμενη κυρίως από παίκτες της Κ 23 και Κ 18 του συλλόγου, καθώς τα πολλά κρούσματα κορονοϊού δεν επέτρεψαν στην ομάδα να έχει όλους τους βασικούς στη σύνθεσή της. Οι «χωριάτες» πάντως το πάλεψαν και ισοφάρισαν με τον στο 41′ το γκολ του Μανέ που είχε δώσει προβάδισμα στους «κόκκινους» από το 4ο λεπτό και κρατούσαν την ισοπαλία ως το 60′.

Εκεί οι πρωταθλητές Αγγλίας σημείωσαν τρία γκολ σε έξι λεπτά (60′ Βαϊνάλντουμ, 63′ Μανέ, 65′ Σαλάχ) κι έφτασαν εύκολα στην πρόκριση, αν και μετά το ματς προχώρησαν σε μία «ιπποτική» ανάρτηση στα social media, η οποία έγραφε χαρακτηριστικά για την αντίπαλο ότι αξίζει μόνο χειροκρότημα για την προσπάθεια που έκανε.

Την ίδια ώρα η Γουλβς νίκησε, έστω και δύσκολα, την Κρίσταλ Πάλας με 1-0 (35′ Τραορέ) κι εξασφάλισε με τη σειρά της τη θέση της στον 4ο γύρο της διοργάνωσης.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις