Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Κύπελλο Αγγλίας: Σοκαριστικός αποκλεισμός για τη Λιντς – Εύκολες προκρίσεις για Τσέλσι και Σίτι (videos)

Κύπελλο Αγγλίας: Σοκαριστικός αποκλεισμός για τη Λιντς – Εύκολες προκρίσεις για Τσέλσι και Σίτι (videos)
ΦΩΤΟ Reuters

Η Λιντς είχε ως βασικό της στόχο τη διάκριση στο Κύπελλο Αγγλίας, αλλά κατάφερε να αποκλειστεί από ομάδα της τέταρτης κατηγορίας, χάνοντας μάλιστα με 3-0 από την άσημη Κρόουλι.

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα κατέβασε τους βασικούς του ποδοσφαιριστές, δηλώνοντας πριν το ματς ότι θέλει να σεβαστεί τη διοργάνωση, αλλά οι παίκτες του φαίνεται ότι είχαν… διαφορετική άποψη. Ταπεινώθηκαν έτσι στο γήπεδο από την ομάδα της League Two στην Αγγλία, με τον κυπριακής καταγωγής Νικ Τσαρούλα να ανοίγει το σκορ και τους Νέιντσαν, Τάνικλαϊφ να διαμορφώνουν το σκορ πρόκρισης της ομάδας τους.

Από τα άλλα ματς της ημέρας, η Μάντσεστερ Σίτι δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στην Μπέρμιγχαμ και πήρε τη νίκη με 3-0 και την πρόκριση στον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης. Ο Μπερνάρντ Σίλβα σκόραρε δις και ο Φοντέν πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του.

 

Στο Λονδίνο, η Τσέλσι “διέλυσε” την Μόρκαμ με 4-0, έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ στο ματς, αφού ο  Μάουντ άνοιξε το σκορ στο 18’, ο Βέρνερ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 44’  και οι Χάντσον-Οντόι (49′) και Χάβερτς (86′), διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Τα σημερινά αποτελέσματα

Μπάρνσλεϊ-Τρανμίρ 2-0

Κρόουλι-Λιντς 3-0

Μπρίστολ Σίτι-Πόρτσμουθ 2-1

Μάντσεστερ Σίτι-Μπέρμιγχαμ 3-0

Τσέλσι-Μόρκαμ 4-0

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις