Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας, ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα: Ανύπαρκτο πέναλτι και «απάντηση» από τη βούλα

Κύπελλο Ελλάδας, ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα: Ανύπαρκτο πέναλτι και «απάντηση» από τη βούλα

Απίστευτη απόφαση στο ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα Δόθηκε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των “βυσσινί” και αποβολή στον Γκαρντάβσκι. “Απάντησε” με πέναλτι ο “Άγιαξ της Ηπείρου” και.. φωνές -για την απόφαση- από του γηπεδούχους.

Φαίνεται πως όταν λείπει το VAR, μπορούμε να δούμε αδιανόητες διαιτητικές αποφάσεις. Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στο Αλκαζάρ, κερδίζοντας πέναλτι στο 47′, σε μια φάση που το VAR -αν υπήρχε στη συγκεκριμένη φάση του Κυπέλλου- θα… έσωζε τον ΠΑΣ Γιάννινα από το γκολ που δέχθηκε και από μια αποβολή. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ογκμπόε έπιασε το γυριστό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, με την μπάλα να πηγαίνει στο πρόσωπο του Γκαρντάφσκι.

Ο διαιτητής Παπαπέτρου μίλησε με τον επόπτη και έδωσε τελικά το πέναλτι (θεωρώντας πως βρήκε χέρι η μπάλα), βγάζοντας και κόκκινη κάρτα στον παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα, που έδειξε έκπληκτος, αλλά και αρκετά εκνευρισμένος. Στο 52′, ο Δημήτρης Μαυρίας εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0.

Η απάντηση των… 10 του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν άμεση. Στο 60′ ο Περέα ανατράπηκε από τον Ηλιάδη, ο Κάργας ανέλαβε την εκτέλεση και έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Για την απόφαση -αυτή τη φορά- υπήρχαν παράπονα από την ΑΕΛ, λέγοντας πως το μαρκάρισμα έγινε εκτός μεγάλης περιοχής.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις