Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: “Έκλεισε” θέση στους “8” ο Παναθηναϊκός!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο κι επικράτησε εντός έδρας του Κισσαμικού με 3-0, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την παρουσία του στους “8” της διοργάνωσης, μιας και μετέτρεψε τον επαναληπτικό αγώνα στις 24 Ιανουαρίου σε τυπική διαδικασία.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν κάκιστη στο πρώτο ημίχρονο, αδυνατώντας για ακόμα μία φορά να δημιουργήσει φάσεις για γκολ, με αποτέλεσμα να αποδοκιμαστεί έντονα από τους φίλους του “τριφυλλιού”. Στο δεύτερο μέρος, οι “πράσινοι” σοβαρεύτηκαν και φιλοδώρησαν με τρία γκολ τον Κισσαμικό. Σκόρερ οι Μπεργκ (50′) και Λέτο (74′, 90′).

Ο αγώνας:

Οι φιλοξενούμενοι προβλημάτισαν τους “πράσινους” στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ποκόνγκ να απειλεί την εστία του Στιλ με σουτ στο 23′.  Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έχασε μία καλή ευκαιρία στο 30΄ με τα διαδοχικά σουτ των Μαρινάκη, Βιγιαφάνιες να μη βρίσκουν στόχο και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός μπήκε αποφασισμένος να “καθαρίσει” την υπόθεση νίκη. Στο 50′, ο Βλαχοδήμος γύρισε την μπάλα στον Μπεργκ, ο οποίος άνοιξε το σκορ (1-0)  με κεφαλιά.

Το 2-0 έγινε στο 74΄, όταν ο Βιγιαφάνιες με εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Λέτο μέσα στην περιοχή και ο Αργεντινός επιθετικός με έξοχη κεφαλιά στην απέναντι γωνία νίκησε τον Λαζαρίδη , ενώ στο 90′ ο Αργεντινός διαμόρφωσε το τελικό σκορ από τα 11 μέτρα, στο πέναλτι που έκανε ο Λαζαρίδης στον Βλαχοδήμο.

Εκτός από τον Σεμπάστιον Λέτο, ο οποίος αποθεώθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, μετά το τέλος του αγώνα, το χειροκρότημα πήρε και ο νεαρός Χατζηγιοβάνης, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στα λεπτά που αγωνίστηκε.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στιλ, Μέστο, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Χουχούμης, Μαρινάκης, Λουντ, Βιγιαφάνες (76΄ Χατζηγιοβάνης), Μπουμάλ (59΄ Λέτο), Βλαχοδήμος, Μπεργκ (79΄ Ρινάλντι)

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Τσοντάκης, Παντελάκης (77΄ Σταθάκης), Σελινιωτάκης, Γκούμας, Τιάγκο Σίλβα, Μαρτίνεθ, Κίκε (63΄ Μάντζης), Ποκόνγκ (72΄ Θέος), Μίλιτς

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε