Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Επτάσφαιρη ΑΕΚ! Διέλυσε τον Απόλλωνα

Κύπελλο Ελλάδας: Επτάσφαιρη ΑΕΚ! Διέλυσε τον Απόλλωνα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Απόλλωνας Λάρισας πλήρωσε τα… σπασμένα της ήττας της ΑΕΚ από τον Ατρόμητο στη Superleague. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ ξέσπασε πάνω στους Θεσσαλούς, διαλύοντας τους εκτός έδρας με 7-0, για την 2η αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ΑΕΚ πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας, μετατρέποντας σε σάκο του μποξ τον Απόλλωνα Λάρισας. Το παιχνίδι δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης και κριτικής, όταν στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ είχε πετύχει ήδη 5 γκολ!

Ο Σέρχιο Αραούχο πέτυχε το γκολ που έψαχνε εδώ και καιρό, ο Άρνορ Τρίστασον βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα σε επίσημο παιχνίδι, ενώ ο Τάσος Μπακασέτας είχε εκτελεστικό και δημιουργικό ρόλο, μιας και πέτυχε ένα γκολ και έδωσε τρεις ασίστ. Δύο γκολ και μία ασίστ είχε ο Χριστοδουλόπουλος.

Ο Τζανετόπουλος άνοιξε το σκορ στο 19′, με τον Χριστοδουλόπουλο να κάνει το 0-2 στο 22′. Ο Αϊντάρεβιτς έγραψε το 0-3 στο 36′, ο Μπακασέτας έκανε το 0-4 στο  40′, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, γράφοντας το 0-5 στο 42′. Ο Αραούχο έκανε το 0-6 στο 51′, με τον Τρίστασον να διαμορφώνει το τελικό 0-7 στο 79′.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Ανδρέου, Παπαζαχαρίας, Αγρόδημος, Τσιλούλης (46′ Καρακατσάνης), Λαμπρόπουλος (65′ Σκούπρας), Μίλιτς, Τζάνης, Μαυριάς (46′ Διβανές).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Τσόσιτς (46′ Βινίσιους), Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μπακασέτας, Τρίστασον, Χριστοδουλόπουλος (54′ Ροντρίγκες), Αραούχο (65′ Γιακουμάκης).

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου

1. ΑΕΚ 6 (9-0)

2. Λαμία 3 (1-2)

3. Απόλλων Λάρισας 3 (2-8)

4. Καλλιθέα 0 (1-3)

Η επόμενη αγωνιστική

Απόλλων Λάρισας – Λαμία

Καλλιθέα – ΑΕΚ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις