Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας – Φιλιππούσης: «Τέλος το χέρι στην κληρωτίδα»

Κύπελλο Ελλάδας – Φιλιππούσης: «Τέλος το χέρι στην κληρωτίδα»

Ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ, Ιάκωβος Φιλιππούσης, αποκάλυψε στη σύντομη ομιλία του πριν από την έναρξη της διαδικασίας της κλήρωσης της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας πως η ΕΠΟ προχωρά σε εκσυγχρονισμό και διαφάνεια.

«Από σήμερα οι κληρώσεις δεν θα γίνεται με ανθρώπινο παράγοντα, δεν θα μπαίνει χέρι στην κληρωτίδα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ιάκωβος Φιλιππούσης, προσθέτοντας πως οι κληρώσεις διεξάγονται πλέον παρουσία (και) συμβολαιογράφου.

Συγκεκριμένα, ο Ιάκωβος Φιλιππούσης δήλωσε:

«Η ΕΠΟ έχει δρομολογήσει εδώ και καιρό ένα rebranding. Σύντομα θα δείτε νέο σχέδιο για τις κληρώσεις και θα είστε όλοι αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια. Με την ομόφωνη αποδοχή της ολιστικής μελέτης τον Αύγουστο είναι δέσμευση όλων μας ο εκσυγχρονισμός και μεταξύ άλλων η διαφάνεια. Από σήμερα οι κληρώσεις δεν θα γίνονται με ανθρώπινο παράγοντα, δεν θα μπαίνει χέρι στην κληρωτίδα».

Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου, τόνισε ανάμεσα σε άλλα: «Θέλω να ευχηθώ υγεία, να έχουμε μια καλή χρονιά, με επίτευξη στόχων που έχουν θέσει όλα τα σωματεία για το 2022. Να δώσω συγχαρητήρια στις οκτώ ομάδες που έφτασαν στα προημιτελικά. Υπάρχει πλήρης διαφάνεια στην μεγαλύτερη ποδοσφαιρική Ένωση και αυτήν θα προσπαθήσω να διατηρήσω στην ΕΠΟ, μαζί με τους συνεργάτες μου. Επειδή έχουν υπάρξει δηλώσεις από ανθρώπους των σωματείων, αυτή η εκδήλωση είναι η απάντηση σε όλους».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις