Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Ορατό το ενδεχόμενο αναβολής του τελικού αν αλλάξει η έδρα

Κύπελλο Ελλάδας: Ορατό το ενδεχόμενο αναβολής του τελικού αν αλλάξει η έδρα
Intime.gr

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γιώργος Πατούλης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας να μην γίνει στη Ριζούπολη. Αν όμως γίνει κάτι τέτοιο, είναι πολύ πιθανό η “μάχη” της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό να μην γίνει την ερχόμενη Κυριακή (26.07.2020).

Έντονη είναι η φημολογία που επικρατεί τις τελευταίες ώρες, σχετικά με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και το ενδεχόμενο η αναμέτρηση να αναβληθεί, στην περίπτωση που το ματς μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού δεν γίνει στη Ριζούπολη.

Μόλις μία εβδομάδα πριν τον τελικό του Κυπέλλου και η έδρα του “μεγάλου” αγώνα δεν είναι σίγουρη. Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο τελικός θα γίνει στο γήπεδο της Ριζούπολης, υπήρξε πολύ έντονη αντίδραση από Ολυμπιακό.

Η αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας έδωσε κανονικά το «πράσινο φως», αλλά ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης εξέφρασε τους ενδοιασμούς του, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για την αλλαγή της έδρας που θα φιλοξενήσει τον φετινό τελικό Κυπέλλου και συγκάλεσε σύσκεψη για τη Δευτέρα (20.07.2020) ώστε να συζητηθεί εκ νέου το θέμα.

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: “Άκυρο” Πατούλη στην άδεια για τη Ριζούπολη

Σε περίπτωση αλλαγής της έδρας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η αναμέτρηση να μετατεθεί μία εβδομάδα αργότερα από το προγραμματισμένο. Κι αυτό διότι, θα πρέπει να γίνουν εκ νέου ετοιμασίες για τον τελικό στο νέο γήπεδο (βάσει νόμου θα πρέπει να γίνει ένας νέος διαγωνισμός για τις διαφημιστικές πινακίδες, ενώ θα πρέπει να αλλάξουν και οι ετοιμασίες που θα γίνουν για το συγκεκριμένο αγώνα, έστω και αν μιλάμε για κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι).

Σε περίπτωση που ισχύσει κάτι τέτοιο, οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να δώσουν δύο σημαντικά παιχνίδια σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Ο Ολυμπιακός δίνει στις 6 Αυγούστου τη ρεβάνς με τη Γουλβς για τους «16» του Europa League.

Παράλληλα, η ΑΕΚ θα έχει πρόβλημα με τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έκανε το τελευταίο διάστημα ανανεώσεις, έχοντας το.. βλέμμα στραμμένο και στον αγώνα με τη Γουλβς και όχι μόνο στα play off και τον τελικό Κυπέλλου.

Μέσα σε όλα αυτά, είναι πιθανότατο και το ενδεχόμενο να προκύψει θέμα με τους διαιτητές του τελικού, που θα είναι ξένοι και λογικά έχουν ήδη “κλειστεί”. Συμπέρασμα… για μια ακόμα χρονιά ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας περνάει από “σαράντα κύματα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις