Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας, Παναχαϊκή – Παναιτωλικός 1-2: Σεντερφορίσια πρόκριση στην Πάτρα

Κύπελλο Ελλάδας, Παναχαϊκή – Παναιτωλικός 1-2: Σεντερφορίσια πρόκριση στην Πάτρα
Intime.gr

Την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου πανηγύρισε ο Παναιτωλικός, μετά την εκτός έδρας νίκη (2-1) επί της Παναχαϊκής. Καρέλης και Βέργος πέτυχαν τα γκολ των νικητών – Σκόραρε και αποχώρησε τραυματίας αμέσως μετά το 1-1 ο Παπαχρονόπουλος.

Ο Παναιτωλικός μπήκε πιο δυνατά το ματς και άνοιξε το σκορ με τη συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα. Από κάθετη πάσα του Ντουάρτε, ο Νίκος Καρέλης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Αθανασόπουλο και αφού τον ξεπέρασε με «τσίμπημα» της μπάλας, έκανε το 1-0.

Μια αδράνεια στην άμυνα των φιλοξενούμενων με την έναρξη της επανάληψης, έφερε την ισοφάριση. Στο 47΄ ο Καράκλαγιτς έκανε την κούρσα από αριστερά, πέρασε παράλληλη μπαλιά και ο Παπαχρονόπουλος σκόραρε από κοντά με προβολή. Ο 19χρονος όμως πάνω στην προσπάθεια του προσέκρουσε στο δοκάρι και τραυματίστηκε.

Ο Παναιτωλικός… της Superleague 1 ήταν αυτός που έφτασε τελικά στην πρόκριση. Λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στην αναμέτρηση, Ο Νίκος Βέργος -με μία έξοχη ατομική ενέργεια- διαμόρφωσε το τελικό 1-2 στο 74΄, στέλνοντας την ομάδα του στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις