Αθλητικά

Κύπελλο Ελλάδας, ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Με Πρίγιοβιτς και αλλαγές

Με τον νεοαποκτηθέντα Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς για πρώτη φορά στην διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς, θα υποδεχθεί αύριο (19:30) ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα τον Παναιτωλικό, στη ρεβάνς για τη φάση των “16” του Κυπέλλου.

Ο Ελβετός -με καταγωγή από τη Σερβία- επιθετικός κρίθηκε έτοιμος και συμπεριλήφθηκε από τον τεχνικό του ΠΑΟΚ στην αποστολή για το παιχνίδι, στο οποίο ο “δικέφαλος ρου Βορρά” έχει το προβάδισμα για πρόκριση, μετά τη νίκη του με 2-0 στην πρώτη αναμέτρηση στο Αγρίνιο.

Την ίδια στιγμή, ο Βλάνταν ίβιτς αποφάσισε να δώσει “ανάσες” στους Γλύκο, Λέοβατς, Μάτος, Τσίμιροτ, Αθανασιάδη.

Να αναφέρουμε πως ευχάριστα ήταν τα νέα που ήρθαν από τις εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε ο Λάζαρος Λάμπρου, για τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν τελευταία στο ισχίο. Ο 19χρονος επιθετικός αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων τις προσεχείς ημέρες.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκονται οι: Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Δεληγιαννίδης, Κίτσιου, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Χαρίσης, Σάκχοφ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Δημητριάδης, Μυστακίδης, Κάμπος, Περέιρα, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα