Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Στους «16» Λεβαδειακός, Λαμία και Καλλιθέα

Κύπελλο Ελλάδας: Στους «16» Λεβαδειακός, Λαμία και Καλλιθέα

Την πρόκριση τους στους  “16” του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισαν ο Λεβαδειακός, η Λαμία και η Καλλιθέα.

Η Λαμία επικράτησε άνετα με 2-0 του Αλμωπού στην Αριδαία και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Φέστα άνοιξε το σκορ στο 25′  με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Προβυδάκη. Στο 60′ οι φιλοξενούμενοι κλείδωσαν την πρόκριση με τον Μαρμεντίνι να γράφει το τελικό 0-2.

Από την πλευρά του, ο Λεβαδειακός τα χρειάστηκε στη Λάρισα, ωστόσο προκρίθηκε με ανατροπή (1-2) στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Η ΑΕΛ προηγήθηκε στο 7′ με τον Πεδρόσο, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον Λεβαδειακό, Ωστόσο, οι Βοιωτοί κατάφεραν να αντιδράσουν και στο 27′ έφεραν το παιχνίδι στα ίσια (1-1) με τον Νίκα.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ανατροπή στο 44′, με Σκβάρκα να γράφει το 1-2, αποτέλεσμα που δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Καλλιθέα έγινε η πρώτη ομάδα της Super League 2 που πήρε το εισιτήριο για τη φετινή φάση των “16” του Κυπέλλου. Με γκολ του Ισπανού μεσοεπιθετικού, Ομάρ Σαντάνα Καμπρέρα (44΄), η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου επικράτησε 1-0 της Βέροιας.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, όπου το “παρών” έδωσε μεταξύ άλλων και ο αρχιδιαιτητής, Στιβ Μπένετ. 

Στο 93΄η Βέροια έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει το σκορ και να στείλει το παιχνίδι στην παράταση, αλλά το σουτ του Μπελεβώνη σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις