Site icon NewsIT

Κύπελλο Ελλάδας, Τρίκαλα – Νίκη Βόλου 0-1: Πήραν το θεσσαλικό ντέρμπι και την πρόκριση οι Βολιώτες

28.10.2021 | 19:39
Κύπελλο Ελλάδας, Τρίκαλα – Νίκη Βόλου 0-1: Πήραν το θεσσαλικό ντέρμπι και την πρόκριση οι Βολιώτες

Η Νίκη Βόλου πήρε μεγάλο διπλό πρόκρισης επί των Τρικάλων με 1-0 και προκρίθηκε πανηγυρικά στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μεγάλη πρόκριση πήρε η Νίκη Βόλου για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς επικράτησε 1-0 των Τρικάλων εκτός έδρας. Το ματς ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, που σημαδεύτηκε δυστυχώς και από επεισόδια πριν την έναρξή του, και κρίθηκε από το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ροχάνο στο 73ο λεπτό.  Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά στο 87ο λεπτό έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παρέδες και τελικά δεν κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Τρίκαλα (Τίμος Καβακάς): Σεντουριόν, Xειρίτραντας, Σανδραβέλης, Ντιαλόσι, Παρέδες, Ριζογιάννης, Μπαξεβάνος, Ευθυμίου (82’ Νιάρος), Ελευθεριάδης (79’ Νίζιτς), Πέλκας, Κουσκουνάς.

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Πάνος, Παναγιωτίδης, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κυριακίδης (62’ Τζοβάρας), Τσουκαλάς, Μιράντα (90’+3’ Αλιατίδης), Κάσσος (90’+3’ Μπόσιο), Βλαχομήτρος (46’ Λούκας Γκαρσία), Ροχάνο (85’ Τζιώρας).

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version