Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Βόλος για πρόκριση! Πήρε βαθμό και στη Λαμία

Κύπελλο Ελλάδας: Βόλος για πρόκριση! Πήρε βαθμό και στη Λαμία
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ομάδα του Βόλου ήταν καλύτερη από τη Λαμία εκτός έδρας και κατάφερε να πάρει έστω το βαθμό της ισοπαλίας (1-1), που τον φέρνει έστω και προσωρινά στην πρώτη θέση του ομίλου της ΑΕΚ και με προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί του Απόλλωνα Λάρισας, ο Βόλος έδειξε ανταγωνιστικός και κόντρα στη Λαμία της Superleague και παίρνοντας ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας, βρέθηκε στην πρώτη θέση του δευτέρου ομίλου.

Απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα, ήταν ο Αλμπέρτος Ρούσσος, καθώς πέτυχε και τα δύο τέρματα του αγώνα. Αρχικά με αυτογκόλ στο 14′ έκανε το 1-0, για να ισοφαρίσει για την ομάδα του στο 44′ με κεφαλιά από κόρνερ, ώστε να εξιλεωθεί και ο ίδιος για το λάθος του.

Οι Βολιώτες μάλιστα, έχασαν αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο και για μία δεύτερη νίκη στον όμιλό τους, αφού η Λαμία έδειξε αδιοργάνωτη εξαιτίας και της ξεκούρασης αρκετών βασικών από τον Χάβο. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Φεράντο έφθασε τους 4 βαθμούς και μπορεί να “ονειρεύεται” την πρόκρισή της στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού δύο ομάδες προκρίνονται στην επόμενη φάση.

Οι συνθέσεις στο Λαμία – Βόλος

Λαμία (Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο (46′ Καρυπίδης), Αναστασιάδης,Βάντερσον, Οσμάν, Άντρονιτς, Τσούκαλος, Μαστούρ (60′ Καραγκούνης), Ρόμανιτς, Καραμάνος

Βόλος (Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ρούσσος, Καρίκι (65′ Δόρης), Δημόπουλος (86′ Κότο), Ενγκουέμ, Καμπαγέρο, Ηλιόπουλος, Γκαρσία, Ουνγιαλίδης, Πίσπας (54′ Φράγκος), Μάντζης

Η βαθμολογία στον 2ο όμιλο

1. Βόλος 4 (2 παιχνίδια)
2. ΑΕΚ 3 (1 παιχνίδι)
3. Λαμία 1 (2 παιχνίδια)
4. Απόλλωνας Λάρισας 0 (1 παιχνίδι)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις