Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Χανιά – ΟΦΗ 3-5 μετά από ματσάρα στο ντέρμπι της Κρήτης

Κύπελλο Ελλάδας: Χανιά – ΟΦΗ 3-5 μετά από ματσάρα στο ντέρμπι της Κρήτης
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μετά από ένα φοβερό παιχνίδι στην Κρήτη, ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 5-3 επί του Α.Ο. Χανιά και να προκριθεί στην επόμενη φάση στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο ΟΦΗ επιβεβαιώσει την εξαιρετική του κατάσταση στο ξεκίνημα του αγώνα και προηγήθηκε με 2-0 (Αμπάντα και Λουίς Φελίπε τα γκολ) στα Χανιά, αλλά στη συνέχεια… χαλάρωσε και οι γηπεδούχοι έδειξαν τη δική τους ποιότητα φθάνοντας στην ισοφάριση με Ελευθεριάδη και Μανουσάκη.

Η ομάδα του Νταμπράουσκας “ξύπνησε” στη συνέχεια και βρήκε δύο γκολ σε τρία λεπτά με τον Μοσκέρα, αλλά τα Χανιά σκόραραν ξανά με τον Σερβιλάκη και χρειάστηκε ένα πέμπτο γκολ του ΟΦΗ με τον Ριέρα για να “καθαρίσει” το ματς και να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι συνθέσεις στο Χανιά – ΟΦΗ

Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Νίκολιτς (82’ Κατσούρρι), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Σερβιλάκης, Τσορνομάζ, Τσέλιος (66’ Ντίας), Λεμονής (82’ Μπουρσέλης), Μανουσάκης, Μιούλερ, Μάναλης (60’ Βουό)

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μπάουμαν, Λάρσον, Aμπάντα, Βούρος, Λαμπρόπουλος (71’ Γιαννούλης), Πασαλίδης, Μεγιάδο, Τοράλ (57’ Μοσκέρα), Γαγιέγος (57’ Ριέρα), Φελίπε (71’ Νέιρα), Γκλάζερ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις