Αθλητικά

Κύπελλο Ελλάδας: Ζαϊρινός στα επεισόδια του τελικού!

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την ταυτοποίηση των χούλιγκαν που συμμετείχαν στα επεισόδια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως ενημέρωσε η ΕΛ.ΑΣ, έχουν ταυτοποιηθεί έως τώρα 26 άτομα. Πρόκειται για 20 Έλληνες, 5 Αλβανούς κι έναν υπήκοο Ζαΐρ!

Να σημειωθεί ότι έχουν ήδη συλληφθεί τέσσερα άτομα σε Βόλο και Κατερίνη για τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ:

“Συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου οι έρευνες για την ταυτοποίηση ατόμων, που συμμετείχαν στα επεισόδια του τελικού ποδΟσφαΊρου Κυπέλλου Ελλάδος (6 Μαΐου 2017), στο Βόλο Μαγνησίας. Οι έρευνες πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τις Υποδιευθύνσεις Αντιμετώπισης Βίας Αθλητικών Χώρων Αττικής και Θεσσαλονίκης.

Μέχρι τώρα έχουν ταυτοποιηθεί συνολικά (26) άτομα ηλικίας από (19) έως (45) ετών. Πρόκειται για (20) ημεδαπούς και (6) αλλοδαπούς, εκ των οποίων (5) υπήκοοι Αλβανίας και ένας Ζαΐρ.

Υπενθυμίζεται ότι για τα επεισόδια είχαν συλληφθεί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, (4) ημεδαποί ηλικίας (33, 35, 38 και 40 ετών), σε Βόλο και Κατερίνη, κατηγορούμενοι – κατά περίπτωση – για παραβάσεις των νόμων για ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό και εξαρτησιογόνων ουσιών”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Η Γιατάνε Ντούσα τερμάτισε πρώτη στο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας με τρομερό χρόνο – Η Σταματίνα Νούλα έκανε Πανελλήνιο ρεκόρ
Η αθλήτρια από την Αιθιοπία πέρασε πρώτη τη γραμμή του τερματισμού στις γυναίκες, με τον συμπατριώτη της Μαναζότ Ταφέρι να έχει τερματίσει -νωρίτερα- πρώτος στους άνδρες
ΦΩΤΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης» με τις ομάδες να «καίγονται» για το «τρίποντο»
Όποιος ηττηθεί, θα χάσει και… έδαφος, στη μάχη για να παραμείνει σε «τροχιά» κορυφής, ενώ η ισοπαλία θα βολέψει Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, σε περίπτωση που πάρουν νίκες στα δικά τους ματς
ΦΩΤΟ Eurokinissi