Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδoς: Πρόκριση σε ματς αγγαρεία για τον Αρη

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Κακό παιχνίδι έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όμως ο Αρης πήρε την πρόκριση που ήθελε με το 0-0 στο ματς με τη Βέροια, η οποία ήταν αδιάφορη για το αποτέλεσμα, αφού είχε ήδη αποκλειστεί.

Ήταν ένα αργό παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες με τον γηπεδούχο Άρη να είναι λίγο πιο κινητικός με την Βέροια να ανεβάζει την απόδοσή της στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ενώ και οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και κάποιους παίκτες χωρίς μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα πρωταθλήματα της super league και της football league.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ο Αστέρας νίκης εύκολα 4-1 εκτός έδρας τον Αιγινιακό και μαζί με τον Άρη προκρίθηκαν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
 
Άρης: Αναγνωστόπουλος, Τσουμάνης, Καράμπελας ((46′ Ιντζίδης), Μπούρμπος, Ρόβας, Γκεράο, Ντόγος (63΄ Τζανακάκης, Ανάκογλου, Βουτσιάς, Παυλίδης ((46′ Μιλούνοβιτς), Καπνίδης.
Βέροια: Καντιμοίρης, Καλί (61΄ Δόρης, Μελίσσης ((46′ Μαυριάς), Βασιλαντωνόπουλος, Παπαστεριανός, Μαρτίνες, Λινάρδος, Μεληκιώτης, Χαροντάκης, Κάλβο ((46′ Ασίγκμπα), Μίλιεβιτς.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε