Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κύπελλο Ισπανίας, Έλτσε – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Στα προημιτελικά με ανατροπή στην παράταση η «βασίλισσα»

Κύπελλο Ισπανίας, Έλτσε – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Στα προημιτελικά με ανατροπή στην παράταση η «βασίλισσα»
ΦΩΤΟ Reuters

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε «φάτσα» με τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ισπανίας, αλλά επικράτησε 2-1 στην έδρα της Έλτσε με φοβερή ανατροπή στην παράταση και προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Σε ένα ματς που όλο το… ζουμί ήταν τελικά στην παράταση, η Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε τρόπο να φύγει νικήτρια από την έδρα της Έλτσε και να προκριθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας με δραματικό τρόπο. Το 0-0 της κανονικής διάρκειας, με την Έλτσε να έχει χάσει τη μεγαλύτερη ευκαιρία ,με τον Καρίγιο να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι ενώ η εστία ήταν κενή στο 9′, έστειλε τις δύο ομάδες στην παράταση.

Εκεί στο 102′ η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μαρσέλο με απευθείας κόκκινη κάρτα και δύο λεπτά αργότερα ο Ζοάν Βερντού, έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, που απείχαν 15 λεπτά από μία ιστορική πρόκριση. 

Η «βασίλισσα» όμως βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσει…. τούμπα την κατάσταση. Αρχικά ο Ίσκο στο 108′ και εν συνεχεία ο Αζάρ στο 115′ έριξαν στο «καναβάτσο» τους γηπεδούχους, οι οποίοι σάστισαν, εκνευρίστηκαν και τελικά τέλειωσαν το ματς ηττημένοι, αποκλεισμένοι και με δέκα παίκτες, αφού στο 120′ αποβλήθηκε ο Μιλά.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις