Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Κύπελλο Ιταλίας, Μίλαν – Ίντερ 0-0: Στη ρεβάνς θα κριθεί η πρόκριση στον τελικό

Κύπελλο Ιταλίας, Μίλαν – Ίντερ 0-0: Στη ρεβάνς θα κριθεί η πρόκριση στον τελικό
ΦΩΤΟ Reuters

Χωρίς νικητή, χωρίς γκολ και χωρίς κάποια να είναι αισθητά καλύτερη από την άλλη Μίλαν και Ίντερ αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Συγκινητική στιγμή πριν την έναρξη του αγώνα με εμφάνιση αντιπολεμικού μηνύματος από τον του παλαίμαχο σταρ των «ροσονέρι», Αντρέι Σεφτσένκο, στα μάτριξ του γηπέδου.

«Ανοιχτούς λογαριασμούς» ενόψει της ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ιταλίας άφησαν Μίλαν και Ίντερ μετά το αποψινό 0-0 στο «Σαν Σίρο». Οι «ροσονέρι» ήταν ελαφρώς καλύτεροι αλλά χωρίς να δημιουργήσουν την πολύ μεγάλη ευκαιρία, πλην του σουτ του Λεάο που απέκρουσε με υπερένταση ο Χαντάνοβιτς στο 46′, ενώ η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι ήταν ακίνδυνη.

Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 20 Απριλίου στο ίδιο γήπεδο, με τυπικά γηπεδούχους τους «νερατζούρι», εκεί, όπου θα κριθεί ποιος θα περάσει στον τελικό τις 11ης Μαΐου στο «Ολίμπικο» της Ρώμης.

Πριν το ματς πάντως εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές, με αντιπολεμικό μήνυμα του Ουκρανού παλαίμαχου σταρ της Μίλαν, Αντρέι Σεφτσένκο στα μάτριξ του γηπέδου και τις δύο ομάδες να το παρακολουθούν αγκαλιασμένες στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου.

«Αγαπητοί Ιταλοί φίλοι μου, σας ζητάω από το Σαν Σίρο να μας υποστηρίξετε για να έχουμε ειρήνη στην Ουκρανία. Ο κόσμος της Ουκρανίας θέλει ειρήνη, η ειρήνη δεν έχει σύνορα, επειδή ότι μας ενώνει είναι πιο δυνατό απ’ ότι μας χωρίζει. Ας σταματήσουμε τον πόλεμο όλοι μαζί. Σας αγκαλιάζω όλους», ανέφερε στο μήνυμά του ο Σεφτσένκο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις