Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κύργιος για Τσιτσιπά: «Εγώ δεν θα έκανα αυτά που κάνει ο Στέφανος»

Κύργιος για Τσιτσιπά: «Εγώ δεν θα έκανα αυτά που κάνει ο Στέφανος»

Ο Νικ Κύργιος αναφέρθηκε στον Στέφανο Τσιτσιπά και σχολίασε τη διαφορά νοοτροπίας που έχουν οι δύο τενίστες.

Ο Αυστραλός τενίστας συμμετέχει τον τελευταίο καιρό σε ένα podcast και στο τελευταίο επεισόδιο αναφέρθηκε στις επιλογές που έκανε στην καριέρα του, συγκρίνοντας τον εαυτό του με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

«Ο Στέφανος θα έκανε τα πάντα για το τένις και αφιερώνει την ζωή του σε αυτό. Είναι ειδικός στην διαιτολογία, κάνει γιόγκα, ατελείωτες διατάσεις και είναι κάθε μέρα στο γυμναστήριο. Εγώ δεν θα το έκανα αυτό, αλλά δεν θα έλεγα ότι τον σέβομαι περισσότερο μόνο και μόνο επειδή το κάνει αυτό. Ο καθένας είναι διαφορετικός» είπε ο Κύργιος στο podcast No Boundaries.

«Όταν ήμουν νεότερος δεν ονειρευόμουν να κερδίσω grand slam. Απλά ήθελα να περνάω καλά. Αγαπώ το τένις, αλλά δεν είμαι τόσο παθιασμένος και δεν έχω το κίνητρο που έχουν οι τοπ αθλητές. Αν παρακολουθήσετε το ντοκιμαντέρ του Άντι Μάρεϊ, θα τον δείτε να τηλεφωνεί μέσα στη νύχτα και να λέει στους ανθρώπους του ότι φοβάται να σταματήσει το τένις γιατί δεν ξέρει τι θα κάνει μετά. Εγώ δεν είμαι έτσι…» πρόσθεσε ο Κύργιος.

Ο Νικ Κύργιος είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος τενίστας, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να κάνει τη καριέρα που μπορούσε, λόγω του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του. Ο Αυστραλός τενίστας δεν είδε ποτέ τόσο… επαγγελματικά το τένις, γι’ αυτό και δεν μπόρεσε να κάνει το βήμα παραπάνω.

Το σχόλιο του Κύργιου για τον Τσιτσιπά στα 39:10 του βίντεο:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις