Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Λαμία – Άρης: “Χρυσός” βαθμός σε… τρελό ματς για τους “κίτρινους”! (video)

Λαμία – Άρης: “Χρυσός” βαθμός σε… τρελό ματς για τους “κίτρινους”! (video)
ΦΩΤΟ Intime

Φοβερό ματς έγινε στη Λαμία, όπου η τοπική ομάδα και ο Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλες, με σκορ 2-2, για την 25η αγωνιστική της Superleague, αφού οι “κίτρινοι” ισοφάρισαν σε ένα δίλεπτο τα γκολ που είχε πετύχει ο Χρήστος Αραβίδης, στην επανεμφάνισή του στην Ελλάδα, βάζοντας μπροστά τους Φθιώτες στο σκορ. Με το ένα… πόδι στα πλέι οφ πλέον ο Άρης.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το ματς και έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 17′ αφού είχαν χαμένο πέναλτι -με τον Κουέστα να αποκρούει την εκτέλεση του Βασιλόγιαννη. Ο Χρήστος Αραβίδης (22, 48′) έβαλε μπροστά στο σκορ τη Λαμία με 2-0 πραγματοποιώντας “ονειρική” επανεμφάνιση στη Superleague, όπου είχε να σκοράρει από τις 11 Οκτωβρίου 2018. 

Ένα “εκρηκτικό” δίλεπτο του Άρη (53′-55′) συνδυάστηκε με αντίστοιχα τέρματα από Λάρσον και Ιντέγε, με το ματς να έρχεται στα ίσα και το 2-2 να παραμένει ως το τέλος. Με αυτό το βαθμό ο Άρης έφτασε τους 34 και βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην είσοδό του στα πλέι οφ, ενώ η Λαμία απώλεσε τις όποιες μαθηματικές ελπίδες είχε για να προλάβει την εξάδα.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Λαμία (Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Αντέτζο, Βάντερσον, Δημούτσος, Νιασέ, Καραμάνος (79’ Μπουλούλης), Βασιλόγιαννης (85’ Μπιανκόνι), Ρόμανιτς (64’ Σάλιακας), Αραβίδης

Άρης (Ένινγκ): Κουέστα, Κόρχουτ, Δεληζήσης, Ροζ, Βέλεθ, Ματίγια, Σάσα, Φετφατζίδης (79’ Μαντσίνι), Γκάμα (90+1’ Μαρτίνες), Ιντέγε, Λάρσον (89’ Ντουρμισάι)

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις