Site icon NewsIT

Λαμία – Αστέρας Τρίπολης: Ούτε τώρα οι Λαμιώτες! “Έσωσαν” το βαθμό οι Αρκάδες (videos)

21.11.2020 | 17:04
Λαμία – Αστέρας Τρίπολης: Ούτε τώρα οι Λαμιώτες! “Έσωσαν” το βαθμό οι Αρκάδες (videos)

Η Λαμία ανέτρεψε το σκορ κόντρα στον Αστέρας Τρίπολης, αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα και με το τελικό 2-2, πήρε μόλις το δεύτερο βαθμό της στη φετινή Superleague.

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 41′, με τον Αντέτζο να κάνει ένα χέρι χωρίς λόγο μέσα στην περιοχή και να προσφέρει ένα πέναλτι στους φιλοξενούμενους, από το οποίο ο Μπαράλες έκανε το 1-0.

 

Με τον ίδιο τρόπο απάντησαν όμως και οι Λαμιώτες στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, αφού ο Μουνάφο έκανε πέναλτι στον Ντέλετιτς στο 50′ κι αυτός ευστόχησε από τα 11 βήματα για την ισοφάριση σε 1-1. Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ του πρώην παίκτη της ΑΕΛ και της ΑΕΚ στη νέα του ομάδα.

 

Οι γηπεδούχοι έκαναν μάλιστα και την ολική ανατροπή του σκορ στο 69′, με ένα ωραίο σουτ του Τσούκαλου στη γωνία του τέρματος του Παπαδόπουλου, παίρνοντας προβάδισμα νίκης στο ματς.

 

Οι “Αρκάδες” δεν έπεσαν όμως στο… καναβάτσο και έψαξαν στη συνέχεια κι ένα δικό τους δεύτερο γκολ, με τον Ριέρα να βρίσκει δίχτυα στο 78′, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Λαμίας.

 

Το 2-2 έμεινε μέχρι τέλους στο παιχνίδι, με τη Λαμία να συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και να παραμένει στην τελευταία θέση, καθώς αυτή ήταν μόλις η δεύτερη ισοπαλία της στη σεζόν. Παραμένει εκτός 6άδας ο Αστέρας Τρίπολης.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version