Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

Λαμόνικα: “Ηλίθιοι υπάρχουν παντού!”

Λαμόνικα: “Ηλίθιοι υπάρχουν παντού!”
ΦΩΤΟ Intime

Διαβάστε το σχόλιο του Ιταλού διαιτητή, για την επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους -στο ταξί που επέβαινε μαζί με τους συναδέλφους του- μετά τη λήξη του Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα.

Τι πρώτες του δηλώσεις, μετά την επίθεση που δέχτηκε το ταξί στο οποίο επέβαινε, έκανε ο Λουίτζι Λαμόνικα, ο οποίος μίλησε στην ιταλική Gazzetta dello Sport αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: “Oι ηλίθιοι υπάρχουν παντού. Είμαι καλά. Χτύπησα στο πηγούνι και το χέρι, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Είμαι έτοιμος να σφυρίξω το επόμενο παιχνίδι”.

Θυμίζουμε πως ο Ιταλός ρέφερι διακομίσθηκε στο νοσοκομείο μετά τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά την αποχώρησή του από το ΟΑΚΑ, αφού είχε διευθύνει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα.

Ο δεύτερος διαιτητής της αναμέτρησης, Έμιν Μόγκουλκοτς που επίσης βρισκόταν στο ίδιο ταξί, περιέγραψε στην Tivibuspor τη στιγμή της επίθεσης επί της Λεωφόρου Κηφισίας.

“Χτύπησαν το αριστερό πίσω παράθυρο αρκετές φορές, έσπασαν το τζάμι και κάποια κομμάτια από το γυαλί, χτύπησαν τον Λουίτζι στο πρόσωπο. Δεν υπήρχαν πινακίδες στη μηχανή αυτών που μας επιτέθηκαν. Φορούσαν μάσκες στο πρόσωπο, οπότε δεν μπορούσαμε να τους δούμε”.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις, τόσο από τον Παναθηναϊκό, που εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση όσο και από όλο τον αθλητικό κόσμο και μένει να φανεί ποια είναι τα μέτρα που θα παρθούν από εδώ και στο εξής.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις