Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Λαρεντζάκης για Κώστα Σλούκα: «Όταν σούταρε, είχα περάσει ήδη τις πινακίδες»

Λαρεντζάκης για Κώστα Σλούκα: «Όταν σούταρε, είχα περάσει ήδη τις πινακίδες»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε για το τέταρτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε (5/5, 20:45, Novasports Prime), ενώ περιέγραψε και τη στιγμή του τρομερού buzzer beater τριπόντου του Κώστα Σλούκα.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πανηγύρισε έξαλλα το buzzer beater του Κώστα Σλούκα που έδωσε την νίκη στον Ολυμπιακό στο τρίτο παιχνίδι, τονίζοντας ότι είχε ήδη… περάσει τις πινακίδες πριν φύγει η μπάλα από τα χέρια του ηγέτη του Ολυμπιακού στο νικητήριο σουτ.

Αναλυτικά ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δήλωσε:

Για το Game 4 και αν θα επηρεαστούν οι ομάδες από το πώς τελείωσε το Game 3: “Θα ειναι διαφορετικός αγώνας, αλλά πιστεύω ότι αυτή η νίκη που κάναμε χθες θα μας δώσει εξτρα ψυχολογία. Η Φενερ έχει μία έξτρα πίεση, γιατι αν χασει θα μείνει εκτός. Πρέπει να παίξουμε με την ίδια ενέργεια και πλάνο για να κάνουμε ακόμα μία νίκη”.

Για το πώς ο Ολυμπιακός έχει δείξει χαρακτήρα (και) φέτος στα δύσκολα: “Η αλήθεια είναι πως όταν έρχονται τα δύσκολα δείχνουμε χαρακτηρα, ότι η ομάδα έχει ψυχή. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτό μέχρι το τέλος της χρονιάς,. Το αυριανό ματς όμως έιναι τελικός”.

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός στο Game 4: “Δεν πρέπει να αλλάξουμε πολλά. Να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, τον ρυθμό και να επιτεθούμε με μεγάλες επιθέσεις, γιατί η Φενέρ έχει κάποια αδυναμία σε αυτό το κομμάτι”.

Για το νικητήριο καλάθι του Σλούκα: “Έχουμε παιδιά με τεράστιο ταλέντο, ειδικά ο Σλούακς έχει αποδείξει εδώ και χρόνια ότι είναι ένας από τους 3 καλύτερους πλέι-μεικερ στην Ευρώπη. Αυτοί οι παίκτες βγαίνουν μπροστά στο τέλος”.

Για την αντίδρασή του στο καλάθι του Σλούκα: “Είχα περάσει ήδη τις πινακίδες. Του είχαμε πει να σουτάρει αυτός και μας δικαίωσε”

Για το τι άλλαξε ο Ολυμπιακός σε σχέση με το Game 2: “Δεν έχουν aλλάξει πολλά πράγματα. Αυτό που έπρεπε να αλλάξει ήταν τα ριμπάουντ και ο ρυθμός. Ελέγξαμε το αμυντικό ριμπάουντ και αυτό ήταν ένα σημείο που έπαιξε ρόλο για το παιχνίδι”.

Για το πόσο θα σταθεί ο Ολυμπιακός στο Game 3: “Πλέον, στο επίπεδο που βρισκόμαστε, κάθε μερα ειναι ξεχωριστή. Έγινε χθες, πανηγυρίσαμε μέχρι το φαγητό. Σήμερα το ξεχνάμε και συνεχίζουμε έχοντας στο μυαλό μας το αυριανό παιχνίδι”.

Για το αν ο Ολυμπιακός σκέφτεται την πιθανότητα του Game 5 στο ΣΕΦ: “Δεν σκεφτόμαστε καν το 5ο ματς, παρά μόνο το αυριανό παιχνίδι. Θέλουμε να νικήσουμε και να τελειώσουμε την σειρά εδώ”.

Για το τι έγινε στο τελευταίο τάιμ-άουτ: “Με τόσους παλμούς που υπάρχουν εκείνη τη στιγμή και με το καλάθι που είχε βάλει ο Γκούντουριτς, ήμασταν σε σοκ. Ο κόουτς μας ηρέμησε, είπε το πλάνο και το ταλέντο κάποιων παικτών οδήγησε σε αυτό το καλάθι”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις