Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Λας Πάλμας: «Έχουμε πρόταση για τον Αραούχο, αλλά δεν είναι από την ΑΕΚ»

Λας Πάλμας: «Έχουμε πρόταση για τον Αραούχο, αλλά δεν είναι από την ΑΕΚ»
Intime.gr

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Σέρχιο Αραούχο, που ενδιαφέρει την ΑΕΚ.

Η περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο ενδιαφέρει για μια ακόμα μετεγγραφική περίοδο την ΑΕΚ. Κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν, μέσω συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Αργεντινού επιθετικού.

Ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες ισχυρίστηκε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια προσφορά για τον Αραούχο αλλά δεν είναι της ΑΕΚ και ό,τι όσες είχαν έρθει, τις έχει απορρίψει. Ακόμα, προσέθεσε ότι ο Αραούχο είναι πολύ σημαντικός παίκτης και δεν είναι σκοπός του να τον πουλήσει.

«Είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς. Τις προτάσεις που μας έχουν έρθει τις έχουμε απορρίψει ήδη. Τώρα έχουμε μια προσφορά για τον Αραούχο αλλά δεν είναι από την ΑΕΚ. Δεν μπορούσε να εκτιμήσουμε κάτι γιατί ο Σέρχιο είναι πολύ σημαντικός στο πρότζεκτ μας. Η έξοδο τους θα μας υποχρέωνε να φέρουμε έναν ποδοσφαιριστή με την ποιότητα του ή καλύτερο. Δεν έχουμε τέτοια πρόθεση. Ούτε να τον δούμε στην έξοδο, ούτε να αποκτήσουμε κάποιον», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αργότερα όμως, σε άλλη ερώτηση, δήλωσε ότι στόχος είναι να αποκτηθεί τουλάχιστον ένας παίκτης σε κάθε γραμμή. «Θέλουμε και έναν που θα αγωνίζεται μπροστά» τόνισε ενώ προσέθεσε πως η ομάδα θέλει να κρατήσει τον Χεσέ ως βασικό επιθετικό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις