Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Λάσλο Τζέρε – Στέφανος Τσιτσιπάς: Νέα «μάχη» στο Wimbledon για πέμπτη σερί ημέρα

Λάσλο Τζέρε – Στέφανος Τσιτσιπάς: Νέα «μάχη» στο Wimbledon για πέμπτη σερί ημέρα
Reuters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δίνει νέο αγώνα μέσα σε λίγες ώρες στο Wimbledon. Η «μάχη» του με τον Λάζλο Τζέρε μπορεί να τον στείλει για δεύτερη φορά στην καριέρα του στους «16» του βρετανικού Grand Slam.

Μετά την δύσκολη πρόκρισή του επί του Ντόμινικ Τιμ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε και τον μεγάλο Άντι Μάρεϊ, παίζοντας για τέταρτη συνεχή ημέρα (!), για να προκριθεί πανηγυρικά στον τρίτο γύρο του Wimbledon.

Ο Έλληνας πρωταθλητής (Νο 5 στην παγκόσμια κατάταξη) θα βρεθεί στο κορτ για 5η σερί ημέρα, αντιμετωπίζοντας τον Λάσλο Τζέρε (Νο 60 στον κόσμο), για μια θέση στους «16» του Wimbledon.

Θυμίζουμε ότι οι δυο πρώτες αναμετρήσεις του στο τουρνουά είχαν συνολικά 10 σετ και μοιράστηκαν σε 4 ημέρες (2 και 2), εξαιτίας βροχής στη μια περίπτωση και προχωρημένης ώρας στη δεύτερη.

Οι διοργανωτές του ιστορικού τουρνουά ανακοίνωσαν το πρόγραμμα του Σαββάτου στο οποίο συμπεριλαμβάνεται η αναμέτρηση των δύο αθλητών η οποία θα γίνει στο Νο.1 Court και δε θα αρχίσει πριν από τις 15.00 (θα ακολουθήσει του αγώνα της Νατάλια Στεφάνοβιτς με την Πέτρα Κβίτοβα)

Τσιτσιπάς και Τζέρε έχουν βρεθεί αντιμέτωποι άλλες δύο φορές σε τουρνουά της ATP με τον Έλληνα τενίστα να έχει επικρατήσει και στα δύο δίχως να χάσει σετ. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το Novasports 5.

Ο νικητής αυτού του θα αγώνα θα παίξει με Κρίστοφερ Ο’ Κόνελ ή Κρίστοφερ Γιούμπανκς.

Court 2 (13.00)

Στεβάνοβιτς – Κβίτοβα

Τζέρε – Τσιτσιπάς

Τιάφο – Ντιμιτρόφ

Μετά τον αγώνα του με τον Τζέρε, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον αδερφό του, Πέτρο, για να συνεχιστεί ο αγώνας του διπλού, απέναντι στους Γάλλους Φιλς/Βαν Ας, που διεκόπη εχθές (07.07), λόγω ελλιπούς φωτισμού.

Το ελληνικό δίδυμο είχε πάρει το πρώτο σετ με 7-6 (3), αλλά στο δεύτερο έχασε το σερβίς του στο πρώτο γκέιμ και έβαλε τους Γάλλους και πάλι στο… παιχνίδι, βλέποντας τους να ισοφαρίζουν τελικά σε 1-1, πριν ο αγώνας οδηγηθεί σε διακοπή, μετά από 97 λεπτά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις