Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Λατρεία με Μπεργκ στην… Ερμού!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Μάρκους Μπεργκ στην Ερμού τέτοιες ημέρες μόνο… παροξυσμό θα μπορούσε να προκαλέσει στους περιδιαβαίνοντες φίλους του Παναθηναϊκού. Ο Σουηδός που δήλωσε ότι μέσα στα Χριστούγεννα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με το “τριφύλλι” σχεδόν… κυνηγήθηκε από τους φίλους των “πρασίνων”.

Ο Μπεργκ που είχε ρόλο μοντέλου μαζί με επτά συμπαίκτες του σε κεντρικό μαγαζί ρούχων, όπου παρουσιάστηκε η χειμερινή ενδυμασία του Παναθηναϊκού -παρουσία περίπου 200 οπαδών- μίλησε για το συμβόλαιό του και για τα Χριστούγεννα… «Ελπίζω να τελειώσουν όλα μέσα στα Χριστούγεννα», δήλωσε ερωτηθείς για το πότε θα βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο ενώ για το τι περιμένει από τον… Άγιο Βασίλη απάντησε: «Τα Χριστούγεννα είναι χρόνος για να περνάμε με την οικογένεια και τους φίλους μας και ανυπομονώ να σταματήσουμε για να ταξιδέψω στην Σουηδία και να περάσω καλά».

Ο Νίνης τόνισε ότι μετράει τον χρόνο για να επιστρέψει στην δράση: «Μετράω πως και πως για να επιστρέψω στη δράση. Σίγουρα χρειάζομαι λίγο χρόνο για να βρεθώ στον απαραίτητο αγωνιστικό ρυθμό αλλά περιμένω πως και πως τις πρώτες μου στιγμές».
Για την κατάσταση που βρίσκεται τώρα ο Παναθηναϊκό είπε: «Είναι τελείως διαφορετική η εποχή που ήμουν στον Παναθηναϊκό με την σημερινή, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι όταν έλειπα έβλεπα ότι γίνεται μια σημαντική προσπάθεια. Υπάρχει τρομερό κλίμα στην ομάδα, με πολλά νέα παιδιά που πάντα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και γίνεται καλή δουλειά στην προπόνηση και νομίζω πάνω απ’ όλα βγαίνει στον αγώνα. Όσοι δουλεύουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα δίνουν ότι μπορούν για να ανέβει η ομάδα εκεί που πρέπει».

Ο Λαγός αναφέρθηκε στην… ομάδα μοντέλο που θα ήθελε να γίνει ο Παναθηναϊκός: «Νομίζω ότι είμαστε ακόμα στην αρχή, η ομάδα χτίστηκε πέρσι και έχουν μπει πολύ καλές βάσεις, το δείξαμε πέρσι και συνεχίζουμε και φέτος να το δείχνουμε. Ο χρόνος είναι μαζί μας και χρόνο με το χρόνο θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι και αυτή η ομάδα μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη».
Για το αν μπορεί το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός τόνισε: «Αν έρθει ένα τρόπαιο θα είναι ότι καλύτερο…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε