Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

“Λατρεία” Ουάρντα για Κούγια: “Χαμπίμπι σ’αγαπώ” (pic)

“Λατρεία” Ουάρντα για Κούγια: “Χαμπίμπι σ’αγαπώ” (pic)
ΦΩΤΟ Intime

Ο Αμρ Ουάρντα μπορεί να τέθηκε εκτός ΑΕΛ από τον ιδιοκτήτη, Αλέξη Κούγια, αλλά αυτό δεν εμπόδισε και τις δύο πλευρές να εκφράσουν την αλληλοεκτίμησή τους και την αγάπη τους.

Την Τρίτη (12/5) ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, ανακοίνωσε πως οι Αμρ Ουάρντα και Γιάννης Μασούρας, που αγωνίζονται στους “βυσσινί” ως δανεικοί από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό αντίστοιχα, τίθενται εκτός ομάδας καθώς υπέπεσαν σε πειθαρχικά παραπτώματα.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Μασούρας φαίνεται να μην θέλει να συνεχίσει στην ΑΕΛ, καθώς την θεωρεί “μικρή ομάδα” και ο Αμρ Ουάρντα εμφανίστηκε σε μόλις 2 από τις 9 τελευταίες προπονήσεις, από όταν άρθηκαν τα μέτρα, σύμφωνα πάντα με όσα ισχυρίζεται ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ.

Ωστόσο η εξέλιξη αυτή δεν αποτέλεσε εμπόδιο για την ΑΕΛ στο να ευχαριστήσει με επίσημη ανακοίνωση τον Αιγύπτιο επιθετικό για όσα προσέφερε και να τονίσει πως η πόρτα της είναι πάντα ανοιχτή για αυτόν, ενώ δημοσιοποίησε και τα μηνύματα αγάπης που έστειλε στον ΑΛέξη Κούγια ο Ουάρντα, στα οποία γράφει χαρακτηριστικά “Χαμπίμπι σ’αγαπώ και σε ευχαριστώ” απευθυνόμενος στον μεγαλομέτοχο της ομάδας, ενώ τονίζει πόσο σέβεται και αγαπά την ομάδα και την πόλη της Λάρισας.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ για εξαφανίσει κάθε παραφιλολογία, όπως και κακεντρεχή συμπεράσματα, για τα ποια είναι τα συναισθήματα προς την ΑΕΛ και τον κ. Αλέξη Κούγια, δημοσιοποιεί τα δύο μηνύματα, τα οποία απέστειλε ο πολύ μεγάλος παίκτης Ουάρντα προς τον κ. Κούγια, αφού προηγουμένως αναγνώρισε ότι η επί ημέρες απουσία του από τις προπονήσεις χωρίς καμία δικαιολογία και χωρίς καμία άδεια ήταν λάθος.

Τον πολύ μεγάλο παίκτη Ουάρντα η ΑΕΛ θα τον περιμένει πάντα, ελεύθερο και όχι δανεικό, στην οικογένεια της. Του ευχόμαστε να πραγματοποιήσει όλα τα όνειρα του”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις