Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Λάτσιο – Μίλαν 0-1: Πήραν το τρίποντο στη Ρώμη οι «ροσονέρι»

Λάτσιο – Μίλαν 0-1: Πήραν το τρίποντο στη Ρώμη οι «ροσονέρι»

Η Μίλαν κέρδισε 1-0 την Λάτσιο εκτός έδρας για την 27η αγωνιστική της Serie A, με τους γηπεδούχους μάλιστα να τελειώνουν την αναμέτρηση με 8 ποδοσφαιριστές.

Η Μίλαν με το γκολ του Οκαφόρ στο 88΄κέρδισε τη Λάτσιο 1-0 στη Ρώμη και πήρε μια σημαντική νίκη στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Serie A.

Οι «ροσονέρι» κατάφεραν να φύγουν με το διπλό χάρη στην «χρυσή» αλλαγή του Στέφανο Πιόλι Νοά Οκαφόρ, ο οποίος ήταν ο παίκτης που έκρινε τον αγώνα.

Παρότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 57΄ (αποβλήθηκε ο Πελεγκρίνι με δεύτερη κίτρινη κάρτα) και αργότερα με 8 (στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα οι Μάρουσιτς και Γκεντουζί) η Λάτσιο έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει ένα πολύτιμο βαθμό στο ματς που άνοιξε την «αυλαία» της 27ης αγωνιστικής της Serie A, ωστόσο, δεν τα κατάφερε και πλέον δυσκολεύει ακόμη περισσότερο η μάχη για ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο» της επόμενης περιόδου.

Οι «Λατσιάλι» είναι υποχρεωμένοι ν΄ αφήσουν πίσω τους την εντός έδρας ήττα από τη Μίλαν και να στρέψουν το ενδιαφέρον τους στον αγώνα ρεβάνς της ερχόμενης Τρίτης (5/03) με τη Μπάγερν στο Μόναχο για τους «16» του Champions League, όπου θα επιδιώξουν να υπεραπιστούν το νικηφόρο 1-0 της πρώτης αναμέτρησης.

Μετά από τρία ματς, εντός κι εκτός συνόρων, επέστρεψε στις νίκες η Μίλαν, η οποία την προσεχή Πέμπτη (7/03) θα φιλοξενήσει στο «Σαν Σίρο» την Σλάβια Πράγας στην πρώτη μάχη των «16» του Europa League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις