Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Λάτσιο – Μπολόνια 1-2: Ολοταχώς για Ευρώπη η ομάδα του Μπάμπη Λυκογιάννη

Λάτσιο – Μπολόνια 1-2: Ολοταχώς για Ευρώπη η ομάδα του Μπάμπη Λυκογιάννη

Η Μπολόνια κέρδισε 2-1 την Λάτσιο στην Ρώμη, με τους «ροσομπλού» να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την είσοδο τους στην πεντάδα της Serie A, που δίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η Μπολόνια έδειξε για μια ακόμη φορά πόσο εξαιρετική ομάδα είναι, με το συγκρότημα του Τιάγκο Μότα να επικρατεί 2-1 στην έδρα της Λάτσιο και να σκαρφαλώνει στην 5η θέση της Serie A.

Οι «ροσομπλου» στους οποίους αγωνίζεται ο Μπάμπης Λυκογιάννης, ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έφτασαν στη νίκη χάρη στα γκολ των Αζουζί στο 39΄και Ζίρκζε στο 78΄.

Η Λάτσιο είχε «ανοίξει» το σκορ στο 18΄με τον Ίσακσεν, ωστόσο η ομάδα του Σάρι δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η Λάτσιο προερχόταν από την «μεγάλη» νικη κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου μεσοβδόμασα στο Champions League, με τους Ρωμαίους να μένουν σε αυτό το αποτέλεσμα, κάτι που τους στοίχησε στο Κυριακάτικο(18/02) παιχνίδι.

Με αυτή της τη νίκη η Μπολόνια έφτασε τους 45 βαθμούς, όσους έχει και η Αταλάντα, ενώ από την πλευρά της η Λάτσιο έμεινε 8η με 37 πόντους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις