Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: «Γελάνε στην Κύπρο μαζί μας»

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: «Γελάνε στην Κύπρο μαζί μας»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης (3-1) της Ανόρθωσης επί της Χάποελ Μπερ Σεβά, η οποία χάρισε στην κυπριακή ομάδα την πρόκριση στους ομίλους του Conference League.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πέτυχε δύο γκολ κόντρα στους Ισραηλινούς κι έστειλε την Ανόρθωση στους ομίλους της νεοσύστατης διοργάνωσης, με τον 34χρονο μεσοεπιθετικό να μην επιθυμεί να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό bwinΣΠΟΡ FM 94,6, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι και στην Κύπρο γελούν με την πορεία του ελληνικού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

– Για το ρόλο του και το κίνητρο να πάει στην Κύπρο: «Ήρθα για να πάρω ηγετικό ρόλο σε μια ομάδα. Το να ξαναπαίξω σε αυτή την ηλικία και να κάνω τη διαφορά σε ματς Europa και Conference League είναι τεράστιο κίνητρο για μένα. Τα τελευταία χρόνια δεν ήταν πολύ καλά για μένα. Ήθελα το τελευταίο χειροκρότημα. Είχα μια ανησυχία για το πώς θα προσαρμοστεί η οικογένειά μου εδώ, ειδικά η κόρη μου που πηγαίνει και σχολείο. Από τη στιγμή που βλέπω και εκείνους καλά, όλα είναι τέλεια. Εγώ ήρθα στην πόλη του Λάζαρου, γιατί είναι η Εκκλησία του Αγίου Λάζαρου. Να δούμε τώρα, θα αναστηθώ ή θα αναστήσω;».

– Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχει μόνο μία ομάδα κάθε χρόνο που κάνει πορεία. Και εδώ στην Κύπρο γελάνε μαζί μας. Υπάρχει λέξη να χαρακτηρίσεις τον αποκλεισμό της ΑΕΚ; Κι ο Άρης αδίκησε τον εαυτό του. Ο ΠΑΟΚ έσωσε την παρτίδα στο τέλος, ο Ολυμπιακός μπήκε στο Europa, ας φέρουν βαθμούς αυτοί οι δύο γιατί έτσι που πάμε θα αρχίζει η προετοιμασία αρχές Ιουνίου και το πρωτάθλημα θα τελειώνει τέλη Μαΐου».

– Για την κλήρωση του Europa League: «Δεν θέλω να παίξω αντίπαλος με τον ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να παίξω με ελληνική ομάδα στην Ευρώπη. Όχι λόγω πατριωτισμού, απλά δεν μου βγαίνει».

– Για το αν θα επέστρεφε στην Εθνική ομάδα: «Χθες έκανα ένα τηλέφωνο και τους είπα ‘Εγώ εδώ είμαι!’ Την αγάπη του κόσμου τη νιώθω στο δρόμο, τραβάνε χειρόφρενα για να βγάλουν μια φωτογραφία. Τα παιδιά μου είναι περήφανα για τον πατέρα τους».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις