Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Λέφσκι Σόφιας – ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Λύρατζη

Λέφσκι Σόφιας – ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Λύρατζη
Intime.gr

Ξαφνικό πρόβλημα στον ΠΑΟΚ για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, δύο ημέρες πριν από την πρώτη αναμέτρηση με τη Λέφσκι Σόφιας (Πέμπτη 21/07, 20:00), για το 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο Λευτέρης Λύρατζης ένιωσε ενοχλήσεις στη δεξιά ποδοκνημική, αποχώρησε από την προπόνηση του ΠΑΟΚ και η κατάσταση του θα επανεξεταστεί αύριο (20.07.2022).

Ο διεθνής δεξιός μπακ είχε χτυπήσει στο ίδιο σημείο και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στο Άπελντοορν της Ολλανδίας, με τη συμμετοχή του στο ματς της Σόφιας να κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Στα υπόλοιπα νέα από την προπόνηση του ΠΑΟΚ, οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα έκαναν θεραπεία κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης συνέχισε την αποκατάστασή του. Κανείς εκ των τριών δεν θα αγωνιστεί απέναντι στους Βούλγαρους (δεν δηλώθηκαν ούτε στη λίστα της UEFA).

Αύριο, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στο γήπεδο της Τούμπας, με τα πρώτα 15 λεπτά να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στις 12:15 θα διεξαχθεί η συνέντευξή του πριν το παιχνίδι κόντρα στη Λέφσκι, παρουσία των Λουτσέσκου και Ίνγκι Ίνγκασον. Το απόγευμα, στις 19:00, η «ασπρόμαυρη» αποστολή θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με πτήση τσάρτερ για την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις