Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι 1-3 και Ερυθρός Αστέρας – Γιουνγκ Μπόις 2-2 για τον 7ο όμιλο του Champions League

Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι 1-3 και Ερυθρός Αστέρας – Γιουνγκ Μπόις 2-2 για τον 7ο όμιλο του Champions League
Reuters

Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε με 3-1 από την έδρα της Λειψίας κι έκανε το 2/2 στον 7ο όμιλο του Champions League. Η Γιούνγκ Μπόις έδωσε μεγάλη “μάχη” στο Βελιγράδι”, αλλά ο Ερυθρός Αστέρας πήρε το βαθμό, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Η Μάντσεστερ Σίτι δείχνει πως δεν θα βρει.. αντίσταση στον 7ο όμιλο του Champions League. Έστω και με μικρή δυσκολία, οι “πολίτες” πέρασαν από την έδρα της Λειψίας με 3-1 κι έφτασαν τους 6 βαθμούς, μετά από δυο αγωνιστικές στη φάση των ομίλων, αφήνοντας τους Γερμανούς στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα (3 βαθμοί). Από ένα βαθμό έχουν Γιούνγκ πόις και Ερυθρός Αστέρας, μετά το 2-2 του Βελιγραδίου.

Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι 1-2

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα τα… ηνία της αναμέτρησης και στο 25′ κατάφερε να κάνει το 0-1 με το γκολ του Φόντεν. Οι “πολίτες” έφτασαν.. σβηστά στην ανάπαυλα, με τον Μπλάσβικ της Λειψίας να “βγάζει” στο 43′ το σουτ του Χάαλαντ. Ο Νορβηγός είχε και ένα καλό σουτ στο 31′, με την μπάλα να μη του κάνει το… χατήρι.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους (48′) και σε μια από τις ελάχιστες φορές που βγήκε με αξιώσεις που επιτέθηκε στα καρέ της Μάντσεστερ Σίτι, η Λειψία έφτασε στην ισοφάριση, με τον Οπέντα να κάνει το 1-1, μετά από ταχύτατη αντεπίθεση.

Η Μάντσεστερ Σίτι έδειξε να παίζει με τη… φωτιά, για να αφήσει βαθμούς στη Γερμανία, αλλά στο 84′ ο Χούλιαν Άλβαρες έπιασε ένα τρομερό πλασέ και νίκησε τον πορτιέρε της Λειψίας για το 1-2. Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 90+2′ από τον Ντοκού.

Ερυθρός Αστέρας – Γιουνγκ Μπόις 2-2

Ο Ερυθρός Αστέρας είχε καλύτερη εικόνα από την Γιουνγκ Μπόις και άνοιξε το σκορ 41′. Ο Εντιαγιέ σκοράρει για τους Σέρβους, με το τέρμα να ακυρώνεται αρχικά και το VAR να δίνει “έγκριση” για να μετρήσει, αφού είχε δοθεί αρχικά οφσάιντ. Στο 45+2′, όμως, η… τεχνολογία -όπως έκανε και ο διαιτητής- ακύρωσε το τέρμα που πέτυχε ο Μπουκαρί για τους γηπεδούχους.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (48′) η Γιούνγκ Μπόις έκανε το 1-1, με το γκολ του Ούγκρινιτς. Στο 59′ ο Γουάνγκ λίγο έλειψε να δώσει και πάλι το προβάδισμα στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά το σουτ που έπιασε μέσα από τη μεγάλη περιοχή δεν μπόρεσε να νικήσει τον πορτιέρε των γηπεδούχων.

Οι Ελβετοί συνέχισαν να πιέζουν μπροστά και έφτασαν στην ανατροπή του σκορ στο 61′ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιτέν (η παράβαση υποδείχθηκε μετά από onfield review). Τελικά, η… μπίλια έκατσε στην ισοπαλία, με τον Ερυθρό Αστέρα να διαμορφώνει το τελικό 2-2 στο 88′ με το γκολ του Μπουκαρί στο 88.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις