Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Λέστερ – Σεβίλλη: Μ’ ένα όνειρο τρελό οι “αλεπούδες” στους “8”

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η Λέστερ συνεχίζει να ονειρεύεται! Πέταξε… εκτός μάχης Champions League τη Σεβίλλη, την οποία νίκησε 2-0 και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης, στην παρθενική εμφάνισή της στην Ευρώπη!

Οι “αλεπούδες” πέτυχαν τη μεγάλη ανατροπή, καθώς στο πρώτο ματς είχαν χάσει 2-1 από τη νικήτρια του Europa League.

Το γκολ του Βάρντι στην ήττα της Ανδαλουσίας (1-2) αποδείχθηκε… χρυσάφι! Οι “μπλε” ήθελαν μόνο ένα γκολ για να προκριθούν. Ανοιξαν το σκορ σε μια από τις λίγες επισκέψεις τους στην περιοχή του Σέρχιο Ρίκο στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας την τύχη με το μέρος τους…

Στο 27ο λεπτό ο Μαχρέζ εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα βρήκε στο πόδι του Γουές Μόργκαν, για να καταλήξει στα δίχτυα.

Η “βολίδα” του Εσκουδέρο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Σμάιχελ στο 53′ και στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ολμπράιτον.

Στο 74΄ ο Νασρί αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για αψιμαχία με τον Βάρντι, αλλά η Σεβίλλη είχε την ευκαιρία να στείλει το ματς στην παράταση.

Ομως, ο Κάσπερ Σμάιχελ δεν της το επέτρεψε, καθώς στο 80′ απέκρουσε το άσχημα εκτελεσμένο πέναλτι του Νζονζί, που καταλόγισε ο Ορσάτο στον Δανό τερματοφύλακα σε φάση με τον Βιτόλο.

ΛΕΣΤΕΡ (Κρεγκ Σέικσπιρ): Σμάιχελ, Σίμπσον, Μόργκαν, Χουτ, Φουξ, Ντινκουότερ, Εντιντί, Ολμπράιτον, Μαχρέζ (90΄ Αμαρτέι), Οκαζάκι (64΄ Σλιμανί), Βάρντι.
ΣΕΒΙΛΛΗ (Χόρχε Σαμπάολι): Ρίκο, Μερκάδο (46΄ Μαριάνο), Παρέχα, Ραμί, Σαράμπια (46΄ Γιόβετιτς), Ιμπόρα, Ενζονζί, Εσκουδέρο, Βιτόλο, Νασρί, Μπεν Γεντέρ (68΄ Κορέα) 

Лестер – Севилья 2:0. Обзор матча. Лига чемпионов 2016/17. 1/8 финала. Ответный матч. от GOALTIME – ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε